Antena 3 CNN Economic Conținut plătit iPhone 13 este disponibil la precomandă pe site-ul DABSTORE

iPhone 13 este disponibil la precomandă pe site-ul DABSTORE

Noul iPhone 13 a fost anunțat în mod oficial pe data de 14 septembrie 2021 și fanii Apple deja se gândesc la momentul în care vor putea să se bucure de noul dispozitiv mobil. Dacă vă aflați printre fanii nerăbdători, avem o veste bună: noul iPhone 13 este disponibil la precomandă pe site-ul DABSTORE.

iPhone 13 este disponibil la precomandă pe site-ul DABSTORE
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2021   •   14:08

Astfel, puteți fi printre primii care vor folosi noile smartphone-uri de la Apple și veți beneficia de un preț foarte bun de lansare.

Gama iPhone 13 cuprinde patru modele: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Apple nu dezamăgește nici de această dată în privința design-ului și culorilor. Astfel, în mare parte, este păstrat design-ul gamei anterioare, mai exact iPhone 12. De menționat că iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sunt puțin mai groase și mai grele decât ne-au obișnuit cei de la Apple din cauza bateriei cu o autonomie superioară.

Modelele iPhone 13 și iPhone 13 Mini sunt foarte asemănătoare, diferind dimensiunile acestora. Culorile disponibile pentru aceste variante sunt: alb, negru, roșu și albastru. Și iPhone 13 Pro și Pro Max sunt relativ asemănătoare și le puteți comanda în următoarele variante de culori: auriu, argintiu, albastru deschis și grafit.

Marea surpriză a acestei game este procesorul A15 Bionic, considerat cel mai performant din lume la momentul actual (din categoria procesoarelor pentru smartphone-uri). Acesta se regăsește pe toate cele patru versiuni de iPhone 13. În ceea ce privește memoria, vor fi disponibile următoarele variante: 128GB, 256GB, 512GB și poate ajunge chiar și la 1TB în cazul iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Un alt lucru interesant de menționat este certificarea impermeabilă IP68, care atestă faptul că noile smartphone-uri iPhone 13 pot fi scufundate timp de 30 de minute în apă adâncă de 6 m.

Așa cum am menționat și mai devreme, bateriile noilor smartphone-uri de la Apple este îmbunătățită în cazul modelelor Pro și Pro Max. Astfel, capacitatea bateriei pentru iPhone 13 Pro este de 3095 mAh, iar în cazul modelului Pro Max este de 4325 Mah. Aceste modele nu dispun doar de o baterie cu o capacitate mai mare, dar puteți observa și un consum cu până la 20% mai mic de energie mulțumită procesorului A15. Merită să aducem în atenție și încărcarea rapidă disponibilă în acum și pentru gama iPhone 13, datorită căreia bateria ajunge de la 0% la 50% în doar 30 de minute.

Gama iPhone 13 aduce multe alte surprize, inclusiv modul de amplasare al camerelor și calitatea lor, însă cel mai bine este să vă informați direct de pe site-ul DABSTORE și să descoperiți toate caracteristicile noilor modele.

Așadar, dacă vreți să vă bucurați de noile telefoane de la Apple, puteți precomanda iphone 13 de la DABSTORE, la un preț special. Astfel, nu veți aștepta prea mult pentru a vă schimba telefonul și a vă bucura de noile tehnologii de la Apple!

Gama iPhone 13 are un preț special în magazinul DABSTORE și veți putea beneficia și de consultanță pentru a alege cea mai bună versiune de smartphone!

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close