Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Organizează un teambuilding distractiv cu jocuri și produse personalizate

Organizează un teambuilding distractiv cu jocuri și produse personalizate

Gama de produse personalizabile pentru companii devine din ce în ce mai extinsă, incluzând de la pixuri, agende și alte articole de birotică și papetărie până la accesorii pentru gadgeturi și jocuri.

Organizează un teambuilding distractiv cu jocuri și produse personalizate
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2024   •   14:54

Aceste produse sunt foarte eficiente în cadrul a numeroase evenimente care au loc pe parcursul unui an.

Profitați de evenimentele de teambuilding pentru a le oferi angajaților și tuturor colaboratorilor cadouri personalizate care pot îmbunătăți experiența și pot stimula spiritul de echipă. Oferind astfel de produse angajaților, demonstrați că apreciați eforturile lor, că susțineți munca în echipă și, de asemenea, sporiți distracția pe parcursul zilelor de team building.

Iată câteva idei de cadouri personalizate pe care le puteți oferi angajaților:

Jocuri personalizate – dau startul distracției în teambuilding

Un teambuilding are rolul de a stimula spiritul și munca în echipă, de a detensiona angajații și de a le îmbunătăți satisfacția legată de locul de muncă. Puteți spori această experiență oferind angajaților jocuri personalizate care pot fi utilizate atât în timpul zilelor de teambuilding, dar și în pauzele de la birou sau acasă.

Puteți dezvolta un joc de societate legat de evoluția companiei sau a echipei de angajați și să includeți piese de joc personalizate, cărți de joc și instrucțiuni. Puteți propune un joc bazat pe istoricul companiei, pe realizările sau pe membrii echipei, incluzând întrebări sau provocări personalizate.

Gama de jocuri personalizate potrivite pentru teambuilding este foarte amplă, incluzând cărți de joc, seturi de tenis de masă, seturi de badminton, frisbee, masă mică cu joc de fotbal, darts sau joc turn care solicită îndemnarea și răbdarea.

Cu astfel de jocuri, zilele de teambuilding vor fi mai distractive ca oricând și vor crea amintiri grozave. Puteți lua în considerare și alte produse personalizate pe care le puteți oferi fiecărui participant la team building, cum ar fi sticle de apă personalizate, agende, mape, caiete sau accesorii personalizate de birou, cum ar fi pixuri, mingi antistres, suporturi sau articole compatibile cu dispozitivele tehnologice.

Produse personalizate pentru teambuilding – 5 factori de luat în considerare

Dacă luați în considerare să oferiți angajaților produse personalizate în timpul zilelor de teambuilding, în primul rând este important să vă asigurați că jocurile și articolele pe care le veți selecta sunt relevante pentru echipă, că reflectă cultura, viziunea și valorile companiei.

Încercați, de asemenea, să alegeți produse practice, care pot fi folosite și la locul de muncă, dar și în viața de zi cu zi. Nu veți da greș cu articole de birou sau cu produse pentru dispozitivele tehnologice, cum ar fi căști, mănuși tactile, suporturi pentru telefon sau tabletă, organizatoare de cabluri sau lampă de birou.

Luați în considerare preferințele și interesele întregii echipe pentru a selecta produse incluzive, care vor fi apreciate de către toți angajații. Explorați gama de produse personalizate potrivite pentru team building și optați pentru articole și jocuri care sunt distractive, captivante și care stimulează spiritul de echipă.

În cele din urmă, asigurați-vă că selectați articole personalizate de calitate ridicată, deoarece acestea vor reflecta angajamentul companiei față de standardele superioare.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close