Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Seriale de urmărit cu atenție

Seriale de urmărit cu atenție

Tu la ce te uiți când ajungi acasă după job? La știri, filme, clipuri pe YouTube? Și pe ce te uiți? Pe telefon, televizor, laptop? Consumăm destul de mult conținut, pe multiple platforme. Dar în unele zile parcă ne trezim că nu mai știm ce să urmărim, mai ales când terminăm o serie de care ne-am atașat.

Seriale de urmărit cu atenție
Sursa foto: Card Avantaj
de Georgiana Adam    |    05 Iul 2021   •   14:15

Venim cu două propuneri pe care tu le poți viziona și, dacă încă te gândești să schimbi ecranul la care te uiți, îți amintim că poți să-ți iei un televizor nou, în rate la eMAG.

Dacă și tu simți nostalgie față de perioadele în care nici măcar nu erai născut sau locuri pe care nu le-ai vizitat, Stranger Things s-ar putea să fie pentru tine. Acest serial, a cărui acțiune se petrece în anii ’80, este un pachet de experiențe care te țin cu sufletul la gură și, în pofida titlului, nu este atât de horror precum sună.

Povestea e despre un puști care dispare în mod misterios. Autoritățile și adulții nu reușesc să-l găsească așa că gașca lui de prieteni încearcă să-i dea de urmă. În același timp, în grupul de prieteni apare un personaj nou și misterios, o fată care pare că a fugit dintr-un spital și care nu reușește să articuleze prea multe cuvinte.

Aceștia încearcă să o ascundă de părinți, în timp ce-i oferă adăpost și hrană. Vedem în paralel cum un întreg oraș, în care nu se întâmpla mare lucru până de curând, devine agitat în acest context plin de nesiguranță. Povestea e structurată foarte bine, culorile sunt superbe și muzica sigur te va surprinde.

Iar dacă ești fan Star Wars și ai chef să te uiți la o animație care să nu te solicite prea mult, dar care nici să nu te plictisească, ai putea încerca Final Space. Urmăriri cu nave spațiale, prietenii care se formează pe parcurs și o poveste de dragoste cum mai rar vezi în filmele apărute în ultimii ani.

Acțiunea este atât tensionată, dar și încărcată de umor. Personajul principal este un erou care, deși stângaci uneori, are și adevărate momente în care dovedește cât de mult curaj posedă. Având călătorii prin spațiu, dar și prin timp, acest serial este un pachet de distracție și emoții.

Altfel, dacă ai chef să te vizionezi un serial bun, poți alege un televizor mare care te face să te simți ca la cinema. E casa ta, merită să investești în ea. Folosește un card bun precum Card Avantaj pentru a cumpăra tot ce-i mai bun.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close