Antena 3 CNN Economic Liviu Nistoran, la Daily Income: Dacă nu există spectrul unui câştig foarte mare, nu mai eşti interesat să participi la loteria fiscală

Liviu Nistoran, la Daily Income: Dacă nu există spectrul unui câştig foarte mare, nu mai eşti interesat să participi la loteria fiscală

de S.T.    |    16 Apr 2015   •   10:12

Liviu Nistoran, antreprenor în domeniul IT-Telecom, a vorbit, joi, la Daily Income, despre loteria bonurilor fiscale.

"Sensul acestei loterii era ca anumite persoane să câştige foarte mulţi bani. Dacă nu există spectrul unui câştig foarte mare, nu mai eşti interesat să participi la loterie", a spus Liviu Nistoran.

"În China, la orice cumpărătură pe care o faci, primeşti un tichet răzuibil care are o serie unică şi atunci câştigurile pot fi foarte mari pentru un număr foarte mic de câştigători", a adăugat el.

Tot mai mulţi români se prezintă la fisc cu bonuri de 6 lei. Deja sunt peste 4.200 de bonuri câştigătoare la prima extragere a Loteriei Fiscale şi toţi posesorii trebuie să împartă premiul între ei.

Numărul celor care vor primi o parte din banii puşi la bătaie de ANAF ar putea să mai crească pentru că termenul limită pentru depunerea bonurilor este 13 mai.

Fiscul va vira banii în conturile câştigătorilor cel tarziu pe 2 iulie.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu"

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close