Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la ceasuri inteligente. Trei smartwatch-uri la ofertă

Reduceri eMAG la ceasuri inteligente. Trei smartwatch-uri la ofertă

Reduceri eMAG la ceasuri inteligente. Trei smartwatch-uri la ofertă
05 Feb 2019   •   10:40

Reduceri eMAG la ceasuri inteligente. Magazinul online emag.ro pune la bătaie, astăzi, numeroase oferte la ceasuri inteligente. Mai jos vă prezentăm trei smartwatch-uri la ofertă:

Dacă vreți să rămâneți în pas cu timpurile, dar și cu timpul, un smartwatch este accesoriul perfect. Pentru a consulta întreaga listă cu reduceri eMAG la ceasuri inteligente, intrați aici.

Reducerile oferite astăzi pe emag.ro ajung și la jumătate din prețul original al produselor. Iată cele mai bune afaceri pe care le puteți face azi:

TOP 3 REDUCERI EMAG LA CEASURI INTELIGENTE

1. Apple Watch cu carcasa din otel Inoxidabil 38mm

Fiindca il porti la incheietura mainii, Apple Watch iti transmite imediat și în mod natural notificarile. Cand aplicatiile sau persoanele care conteaza au ceva de spus, vei simti o atingere usoara.

Descopera motive noi pentru Apple Watch este esential, de la incarcatorul magnetic la casti wireless si dispozitive pentru automatizarea casei.

Acest model face parte din gama de reduceri eMAG la ceasuri inteligente.

Îl puteți cumpăra de aici.

2. Ceas smartwatch Samsung Gear Sport

Stabiliti obiectivele de fitness si dieta pe telefonul dvs. si incepeti sa urmariti progresul exact de la incheietura mainii: Gear Sport faciliteaza urmarirea caloriilor arse. De asemenea, ofera sfaturi si informatii pentru a va ajuta sa ramaneti pe drumul cel bun.

Obtineti memento-uri in timp real pentru a ramane activ, Gear Sport detectand inactivitatea si reamintindu-va sa va intindeti sau sa va miscati.

Glisati in sus sau in jos pe ecran pentru a accesa bara de personalizare si reglati volumul, verificati nivelul bateriei si multe altele.

Pentru a profita de reducerea de 21 la sută la acest smartwatch, intrați aici.

3. Ceas smartwatch Nokia Activite Steel

Urmarirea activitatilor va ajuta sa va miscati mai mult, sa va simtiti mai bine si sa dormiti mai bine - dar numai daca tracker-ul nu va incurca.

Fara butoane. Fara sa va verificati telefonul in fiecare moment. Displayul va ofera informatii clare cu privire la progresul activitatii zilnice. Steel dispune de o baterie simpla, ce asigura o autonomie de pana la 8 luni.

Odata conectat la smartphone, Steel va actualiza automat ora, indiferent de zona in care va aflati. 

Acest ceas inteligent are o reducere consistentă, de 37 la sută, și poate fi cumpărat, de pe emag.ro, cu doar 499 de lei.

Îl găsiți aici.

 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close