Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Corina Vinţan, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din comunicare, a gătit alături de Ştefan Lungu: "Mâncarea câştigă inima şi mintea oamenilor"

Corina Vinţan, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din comunicare, a gătit alături de Ştefan Lungu: "Mâncarea câştigă inima şi mintea oamenilor"

Corina Vinţan, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din comunicare, a gătit alături de Ştefan Lungu un preparat delicios de toamnă, care reuşeşte să îmbine cele mai aromate ingrediente.

Corina Vinţan, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din comunicare, a gătit alături de Ştefan Lungu: "Mâncarea câştigă inima şi mintea oamenilor"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Oct 2022   •   14:00

Corina Vinţan a păşit în bucătăria lui Ştefan Lungu cu un preparat de toamnă, plin de culoare şi arome care mai de care mai pregnante. Mirosul ardeiului călit s-a îmbinat perfect cu gustul lăsat de pieptul de pui rumenit în tigaie.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Corina Vinţan, specialist în comunicare de criză, invitatul special din ediţia 7 "Gătit la costum", sezonul 3

Corina Vinţan a gătit alături de Ştefan Lungu în cea de-a opta ediţie a emisiunii "Gătit la costum" de la Antena 3 CNN. 

Alături de gazda emisiunii, Corina a pregătit cu multă pasiune un preparat tradiţional de toamnă, care reuşeşte să pună înt-o farfurie multă aromă şi culoare şi bun gust.

Corina Vinţan este cunoscută atât în mediul de afaceri intern, cât şi în cel internaţional. Invitata lui Ştefan Lungu a fost purtător de cuvânt al ministerului Afacerilor Interne, pentru ca mai târziu, să-şi înfiinţeze propria afacere în domeniul comunicării strategice, PR şi lobby.

Corina a povestit că nu poate uita gustul inconfundabil şi aromele tradiţionale din preparatele pe care bunica le pregătea în casă. "Preparatul favorit era, de fapt, orice pregătea bunicuţa mea, care era de origine maghiară. Favoritul meu a fost mereu papricaşul de pui", a povestit Corina.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ştefan a întâmpinat-o pe Corina aşa cum ştie el mai bine. Cu bucate tradiţionale, pregătite din recolta acestui an, pregătite chiar de mama gazdei emisiunii.

Corina nu a stat departe de blatul de bucătărie, ba chiar aceasta s-a implicat activ în pregătirea papricaşului de pui.

Totodată, aceasta a povestit că a redescoperit pasiunea pentru gătit în timpul pandemiei, când a petrecut mai mult timp acasă. "În pandemie am început să gătesc. Ador gătitul. Este ca o meditaţie. Te ancorează atât de bine în realitate. Mâncarea câştigă inimile şi minţile oamenilor", a mai povestit Corina.

Papricaş de pui, reţeta Corinei Vinţan în ediţia 7 "Gătit la costum", sezonul 3

Ingrediente papricaş de pui

  • 400 gr piept de pui;
  • 200 ml pasta de roşii;
  • Ardei picanţi 2 buc;
  • Boia de ardei dulce 50 gr;
  • Piper şi sare;
  • Usturoi dupa gust;
  • 2 cepe;
  • Un ardei gras;
  • 6 roşii Cherry;
  • Ulei 3 linguri;
  • O lingură de făină;
  • Făina pt găluşte 250gr ;
  • 2 ouă;
  • Apă călduţă;

Mod de preparare papricaş de pui

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Într-o tigaie se căleşte ceapa cu usturoiul. Se adaugă apoi boia şi pastă de tomate. Puiul se va căli separat. La fel şi ardeiul gras. Se pregăteşte compoziţie pentru găluşte, care se vor şi fierbe. Într-o cratiţă se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă foarte uşor, astfel încât să nu se strice găluştele. După gust se adaugă şi sarea şi piperul iute. La final adaugăm şi pătrunjelul proaspăt.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close