Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Acuzaţii şocante în dosarul primarului arestat pentru că a molestat o fetiţă: Şeful de la Protecţia Copilului i-a fost complice

Acuzaţii şocante în dosarul primarului arestat pentru că a molestat o fetiţă: Şeful de la Protecţia Copilului i-a fost complice

Noi detalii șocante au apărut în dosarul primarului din Ștefăneștii de Jos care a fost acuzat că a violat o fetiță, în 2021. Șeful de la Protecția Copilului Ilfov a fost trimis în judecată.

Acuzaţii şocante în dosarul primarului arestat pentru că a molestat o fetiţă: Şeful de la Protecţia Copilului i-a fost complice
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2022   •   21:07

Directorul care ar trebui să apere toți copiii din județul Ilfov va fi judecat pentru că i-ar fi pus la dispoziție unui alt inculpat, dosarul propriei sale victime.

Inculpatul nu e nimeni altul decât primarul de la Ștefăneștii de Jos, judecat în stare de arest preventiv pentru că ar fi violat o fetiță în vârstă de 12 ani, iar dosarul conținea declarația dată împotriva primarului și evaluarea psihologică făcută de un expert de la Protecția Copilului Ilfov.

Directorul general al DGASPC Ilfov, încă în funcție, a fost trimis în judecată de procurori pentru divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublicate.

Cu alte cuvinte, Iulian Bogdan Pântea este acuzat că i-ar fi pus la dispoziție primarului, Ionel Robert Ștefan mărturia propriei sale victime. Și, atenție, totul s-ar fi întâmplat, conform unor surse din anchetă, după prima reținere a primarului, după data de 9.06.2021 când edilul a fost săltat alături de complicii săi.

Într-un răspuns oficial primit anul trecut de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, cu câteva zile înainte de perchezițiile făcute acasă la primar, anchetatorii se sesizaseră deja din oficiu pentru infracțiuni de corupție. Cineva picase pe interceptări.

Polițiștii au primit mită

S-a constatat că din convorbirile purtate între persoane necunoscute rezultă indicii privind săvârșirea unor infracțiuni de dare de mită. Se vorbea despre o sumă mare de bani care ar fi ajuns la polițiști.

Apoi au apărut informații pe surse potrivit cărora primarul l-ar fi chemat pe directorul de la Protecția Copilului Ilfov să-i pună la dispoziție mărturia victimei, care acuza că ar fi violat-o de două ori. Într-un răspuns la o solicitare Antena 3 CNN, instituția care apără drepturile copiilor din județul Ilfov, a refuzat să confirme această informație.

Mai mult decât atât, la începutul anului această fetiță a cerut Judecătoriei Buftea să se căsătorească cu unul dintre inculpații care era arestat în dosar și după mai multe termene de judecată, rămânând singură cu magistratul de ședință de la Judecătoria Buftea, a recunoscut faptul că a fost presată de către inculpații din dosar să se căsătorească cu unul dintre aceștia, motiv pentru care Judecătoria Buftea nu a încuviințat căsătoria minorei respective.

 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close