Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Elevii şi profesorii de top din Alexandria, premiaţi de Ziua Educaţiei. Selly: ”E important ca un tânăr care face performanță să fie apreciat”

Elevii şi profesorii de top din Alexandria, premiaţi de Ziua Educaţiei. Selly: ”E important ca un tânăr care face performanță să fie apreciat”

Peste 100 de elevi şi zeci de profesori din Alexandria au fost premiaţi de autorităţile locale pentru rezultatele obţinute la învăţătură. În următoarele luni, tinerii vor trece prin experienţe spectaculoase care îi vor ajuta să-şi aleagă drumul profesional. Vorbim despre o iniţiativă Antena 3 CNN care a lansat Clubul Olimpicilor, un nou proiect marca România Inteligentă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2023   •   14:02

Centrul Multifuncțional din Alexandria a fost plin cu elevi şi profesori de Ziua Naţională a Educaţiei. Autorităţile locale au premiat tinerii cu rezultate bune la învăţătură. 

"Mai ales acum, când avem un parteneriat cu Antena 3 CNN, olimpicii noştrii vor merge într-o excursie de cunoaștere. Vor vizita facultăți din România, vor merge la firme de succes, vor vizita instituții publice, decidenţi din administraţie. Astfel vor trece prin mai multe meserii pentru că tinerii au această problemă, a alegerii carierei", a declarat Victor Drăguşin, primar Alexandria. 

Prezent la eveniment, Andrei Șelaru, cunoscut în online sub pseudonimul de Selly, unul dintre idolii tinerilor de astăzi, a ţinut să încurajeze elevii să urmeze cariera pe care şi-o doresc. 

"Cred că este important ca un tânăr care face performanță, indiferent de domeniu, să fie apreciat şi să îi fie recunoscute meritele. Atunci când vine o autoritate să îţi recunoaște meritele înseamnă că îţi dă motivație să continui, că ești bun", a precizat Selly. 

Citeşte şi: Gala Educaţiei România Inteligentă a premiat elevii şi olimpicii de 10 din Alexandria

"Sunteți valoarea României de mâine şi meritați acest eveniment. Dragi copii, vă felicit pentru dedicația cu care vă desfășurați activitățile. Cu sinceritate, vă îndemn către mișcare în aer liber", a declarat Dan Bereceanu, secretar general Federația Română de Baschet. 

În lunile viitoare, elevii vor participa la întâlniri cu profesioniști din domeniu precum media, arhitectură, medicină şi multe altele.  De asemenea, vor vizita sediul Băncii Național, Institutul de Meteorologie, teatre, muzee şi expoziții. 

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close