Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu lămureşte isteria cu furtul copiilor din România: "Sunt doar teme politice pe care se urcă anumite formațiuni"

Dana Budeanu lămureşte isteria cu furtul copiilor din România: "Sunt doar teme politice pe care se urcă anumite formațiuni"

Dana Budeanu a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre situația creată cu privire la propaganda de dezinformare care susține că dă liber furtului de copii.

Dana Budeanu lămureşte isteria cu furtul copiilor din România: "Sunt doar teme politice pe care se urcă anumite formațiuni"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   21:54

Dana Budeanu a spus în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, că modulul din PNRR nu a fost scris de Gabriela Firea și că votul de astăzi nu are legătură cu campania de manipulare care a avut loc în ultimele două luni, împreună cu ajutorul PNL.

"Acest modul din PNRR, nu este scris de Gabriela Firea. Ce s-a votat astăzi nu are nicio legătură cu campania de manipulare care s-a desfășurat pe parcursul a două luni de zile și cu ajutorul PNL, care nu știu de ce a contribuit și cu ajutorul presei.

Modulul a fost făcut ca multe altele din PNR, consultanțo-preveniro-infermato. Mie îmi place corupția, dar până la o limită.

Nu vă ia nimeni copiii, vreau să fiți deștepți", a spus Dana Budeanu, la Antena 3 CNN. 

Citește și: Dana Budeanu critică dur școala din România, după măcelul din Serbia: "Toate problemele se rezolvă prin reguli stricte"

De asemenea, creatoarea de modă a mai spus că lumea se împarte în două tabere, iar oamenii trebuie să înțeleagă că adevărul este întotdeauna la mijloc. 

"În România există un milion sau mai mulți copii foarte amărâți, care astăzi sunt plasați inclusiv de fundații și ONG-uri care chiar își fac treaba.

Este important ca și statul să poată face aceste lucruri.

Lumea se împarte în două tabere extreme, oamenii trebuie să înțeleagă că adevărul este la mijloc.

Trebuie să înțeleagă oamenii că nu există temeri și că sunt doar teme politice pe care se urcă anumite formațiuni.

Eu nu am nimic cu nimeni, dar până la copii, nu mergeți în sufletul oamenilor, încât să-i amenințați cu copii", a mai spus Dana Budeanu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close