Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Oana Zamfir, despre cazul poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa: "E o realitate crudă. Sunt oameni în Poliţie care au făcut 3 săptămâni de cursuri şi acelea online"

Oana Zamfir, despre cazul poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa: "E o realitate crudă. Sunt oameni în Poliţie care au făcut 3 săptămâni de cursuri şi acelea online"

Oana Zamfir, jurnalist Antena 3, a comentat cazul polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni din Capitală. „Nu există nicio scuză să lași pe o maşină a Poliţiei, să lași cu arme oameni care nu au făcut o şcoală serioasă", spune aceasta.

Oana Zamfir, despre cazul poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa: "E o realitate crudă. Sunt oameni în Poliţie care au făcut 3 săptămâni de cursuri şi acelea online"
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2022   •   23:08

„În primul rând să sper că Dumnezeu le va aduce alinare după această durere. E greu doar să te gândești că trece un părinte peste aşa ceva.

Este absolut sfâșietor ce spune tatăl şi ce putere are să se gândească aşa cum spune în simplitatea dânsului, nu e deloc un om simplu se dovedeşte a fi extrem de profund în momentul în care atinge toate unghiurile societății şi sistemul", a spus Oana Zamfir după ce a auzit mărturiile cutremurătoare ale tatălui Raisei.

„Nu există nicio scuză să lași pe o maşină a Poliţiei să lași cu arme oameni care nu au făcut o şcoală serioasă"

Pentru că avem un tânăr poliţist care va plăti, şi eu sunt convinsă că va plăti şi penal şi omenește pentru această tragedie pe care a provocat-o. Dar ce nu am văzut eu zilele astea sunt adevăratele capete să pice.

Am văzut azi din partea ministrului de interne că măcar a atins aşa problema acestor angajări din surse externe. Sunt oameni în Poliţie care au făcut 3 săptămâni de cursuri şi acelea online, pentru că e o realitate crudă.

Dincolo de problema pandemie nu există nicio scuză să lași pe o maşină a Poliţiei să lași cu arme oameni care nu au făcut o şcoală serioasă. Poţi să angajezi juriști, psihologi, dar când îi trimiți în stradă fără pregătire adevărată la ce te aștepți.

„Poliţia Română încercă să mermelească lucrurile"

În momentul în care nu se justifică sub nici unde se ducea, de ce avea viteza aceasta vreți să credem că cât e el de agent mergea să ducă o citație cu 100km/h într-o zonă cu trecere de pietoni?

E ceva care nu se leagă. Şi din păcate din nou Poliţia Română încercă să mermelească lucrurile. Eu cred că de această dată nu mai poate rămâne aşa. Situaţia asta este prelungită de la ministru la ministru de la şef de poliție la şef de poliţie. Din păcate, cazul Raisei nu este singurul.

Aici ar trebui să fie conjugate eforturile inclusiv ale oamenilor onești din Poliţie şi ştim foarte bine că sunt şi e păcat ca ele să fie victimele unui sistem care nu este condus nici măcar 10% din calitatea a ceea ce ar trebui să fie un poliţist adevărat", a spus Oana Zamfir la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

Citiţi şi:  Tatăl Raisei, mărturii cutremurătoare: "Colegii polițistului l-au protejat şi mie mi-au întors spatele. Şi fetiţei mele îi era frig acolo, nu le-a păsat"

×
Subiecte în articol: Oana Zamfir Raisa
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close