Antena 3 CNN Actualitate Inedit Întâmplări stranii în Castelul Iuliei Hașdeu. Ce aud și ce văd angajații din când în când

Întâmplări stranii în Castelul Iuliei Hașdeu. Ce aud și ce văd angajații din când în când

Întâmplări stranii în Castelul Iuliei Hașdeu. Ce aud și ce văd angajații din când în când
Sursa foto: Foto: Ghiduri Turistice
13 Feb 2018   •   14:36

Fenomene și întâmplări stranii în Castelul Iuliei Hașdeu. Angajații și locuitorii orașului au parte de fel de fel de experiențe ciudate.

Într-o cameră mică, în capătul celei principale se află pianina Iuliei, dezacordată devreme. Pianină pe care uneori angajații castelului și nu numai o aud în mod inexplicabil cântând. 

De altfel, localnicii povesteau că pe vremea când Hașdeu locuia la castel că: „N-am văzut când a intrat stafia în clădire, dară la cântatul cocoșilor, domnișoara Iulia a ieșit pe terasa din stânga. Era îmbrăcată în rochie albă, avea flori de mărgăritare în brațe, părul prins în coc cu o stea. A doua zi dimineața câteva fire de mărgăritare au fost găsite de măturătorul de stradă de lângă gardul castelului. Era în septembrie. Florile dispăruseră demult.

„Vizitam castelul, am ajuns în sensul, în partea centrală, după aceea am luat toate camerele la rând și am ajuns în dreptul camerei cu pianina. Copiii au luat-o înainte, eu am rămas în spate cu soția mea și cu încă câțiva copii și când am dat să plecăm, le-am povestit copiilor despre pianină, despre faptul că a fost auzită cântând  singură, noaptea mai ales, și când am dat să plecăm, să facem stânga, a început să cânte, câteva note însă foarte sublime”, a povestit profesorul Marian Ridiche în emisiunea Voi cu Voicu.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close