Antena 3 CNN Horoscop Voi cu Voicu. „Tarotul” genetic pentru fiecare zodie

Voi cu Voicu. „Tarotul” genetic pentru fiecare zodie

Voi cu Voicu. „Tarotul” genetic pentru fiecare zodie
Sursa foto: foto- captura Antena 3
23 Iun 2018   •   21:04

Venus și Marte alcătuiesc corpul astral. În ultime vreme, se schimba ceva la nivelul pielii, la nivelul hormonal pentru toată lumea. Sunt dureri de cap persistente, care nu trec cu absolut nimic, senzații de epuizare aproape totală și nu din cauza lipsei de somn. Sunt simptome care arată că la nivel genetic se produse o schimbare radicală. Nu știm dacă e o schimbare în bine sau nu. Depinde de karma fiecăruia. 

Berbec. Avem cheia 53, care se referă la evoluție și dezvoltare. Să-și menajeze sistemul urogenital. Vorbim despre imaturitate, expansiune și superabundență. 

Taur. Cheia 12. Canalul pasiunii. Caracterisica e de așteptare. În perioada aceasta le poate fi afectată tiroida. E vorba de vanitate, discriminare. 

Gemeni. Cheia 46. Vor descoperi niște lucruri în această perioadă. Trebuie să forțeze puțin nota, să fie atenți la circulație și la tensiune. Cele trei aspecte sunt încântare, extaz, sobrietate. 

Rac. Cheia 37. Vorbim despre aspectele de comuniune și de familie. Există posibilitate de a apela la un fel de stratagemă de viață, care să ducă la rezolvarea tuturor problemelor. Cei trei nivele sunt slăbiciunile, egalitatea și tandrețea. Vorbim de modul în care știu să pună problema și să obțină ce vor. 

Leu. Cheia 29. Merg pe ranguri, pe funcții, pe autoritate. Vorbim despre descoperiri. Trebuie să se arunce puțin în gol, să testeze terenul pentru că în perioada următoare este o situația de viață în care trebuie să-și pună toată priceperea pentru a o rezolva. 

Fecioară. Cheia 50. Sistemul imunitar. Vorbim despre canalul de alimentare. Ei trebuie să caute surse informaționale care să le satisfacă și foamea de cunoaștere și căutarea aceasta de nou. În perioada următoare predomină ordinea lucrurilor. 

Balanță. Vorbim despre stres, ceva care nu e acceptat. Nu vor accepta în această perioadă niciun compromis, vor impune prin tot ce spun sau fac. 

Scorpion. Cheia 45. Tiroidă. Aspectul de susținere. Scorpionul vorbesc puțin, dual, dar caracteristica lor este de a se aduna cu alții. Simt nevoie să-și găsească nu neapărat un loc anume, ci de a aparține unei structuri. Aspectele negative se pot manifesta prin timiditate exagerată sau prea multă pompă. Cele trei nivele: dominarea, comuniunea, frica. 

Săgetător. În această perioadă sunt pasivi, creativi, blânzi, dar să ne imaginăm că se vor comporta ca apa care curge pe sub munte. Nu vezi unde se duce, dar are un scop bine definit. 

Capricorn. Amigdala cerebeloasă. E o glandă care răspunde la stimulii plăcerii. Aspectul principal e de a asculta prin intermediul iubirii. Vorbim despre nevoia de a se integra. Trebuie să-și evalueze poziția. 

Vărsător. S-au implicat în multe acțiuni. E foarte important că întâmpină niște opoziții. Aspectul epic se numește războinicul luminii. 

Pești. Se vor comporta ca apa pe sub munte. Nu vor spune prea multe nimănui. Vorbim de faptul că în viața lor se vor manifesta niște lucruri pe care nu le văd, dar știu că există. 

 

×
Subiecte în articol: Marte Venus zodie Voi cu Voicu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close