A intrat cu mașina într-un TIR și s-a făcut praf. Cu ultimele puteri, șoferul a făcut un gest care a surprins pe toată lumea. Imaginea asta s-ar putea să fie unică - FOTO

16 Oct 2017   •   17:18
A intrat cu mașina într-un TIR și s-a făcut praf. Cu ultimele puteri, șoferul a făcut un gest care a surprins pe toată lumea. Imaginea asta s-ar putea să fie unică - FOTO Foto: Facebook/ Jan Hellesøe

Un bărbat a scăpat ca prin miracol dintr-un accident extrem de grav. Danezul Jan Hellesøe a intrat cu mașina în spatele unui TIR. Automobilul s-a făcut praf, dar el a scăpat cu viață.

Până la sosirea paramedicilor, bărbatul, blocat în mașină în urma accidentului, și-a făcut un selfie și l-a postat ulterior pe Facebook.

„Prababil că ăsta este cel mai tâmpit selfie pe care l-am făcut vreodată”, a scris Jan Hellesø pe pagina sa de socializare. 

„Motorul e mort, eu sunt viu. În urmă cu câteva ore, totul s-a schimbat. Pe scurt, am fost implicat într-un accident foarte grav în drum spre Copenhaga. Mașina în care mă aflam a ajuns sub un TIR. Oamenii mi-au sărit rapid în ajutor și mi-au spus că este un miracol că am scăpat cu viață, probabil datorită mașinii scumpe în care mă aflam. Dar nu ar trebui să fie așa. Nu ar trebui să fiu în viață doar pentru că îmi permit o mașină scumpă”, a mai scris danezul pe contul său de Facebook. 

De asemenea, bărbatul le-a mulțumit oamenilor care i-au venit în ajutor și medicilor care s-au ocupat de el. 

Parteneri
x close