Antena 3 CNN Externe Adolescentul palestinian asasinat la Ierusalim a fost ars de viu

Adolescentul palestinian asasinat la Ierusalim a fost ars de viu

Adolescentul palestinian asasinat la Ierusalim a fost ars de viu
de S.T.    |    05 Iul 2014   •   23:37

Adolescentul palestinian asasinat aparent ca represalii faţă de răpirea şi asasinarrea a trei tineri israelieni a fost ars de viu, după ce a fost răpit, potrivit primelor rapoarte de autopsie, citate de presa palestiniană sâmbătă, relatează AFP.

Mohammad Abu Khdeir, în vârstă de 16 ani, a fost răpit marţi seara în cartierul Shuafat din Ierusalimul de Est, ocupat şi anexat de către Israel. Cadavrul minorului - ars în întregime potrivit avocatului familiei - a fost găsit câteva ore mai târziu, miercuri, în apropierea unei păduri, în partea de vest a oraşului.

Palestinienii au acuzat evrei extremişti că l-au răpit şi asasinat.

Primele rezultate ale autopsiei relevă prezenţa fumului în plămâni, ceea ce înseamnă că minorul era în viaţă atunci când a fost incendiat, scrie agenţia palestiniană Maan, citându-l pe procurorul general Mohammad Al-Ouweiwi.

Minorul a fost de asemenea rănit la nivelul capului, dar această leziune nu i-a cauzat moartea, a precizat procurorul.

Poliţia israeliană a refuzat sâmbătă să spună dacă moartea tânărului corespunde unui act de răzbunare, după găsirea cadavrelor celor trei adolescenţi israelieni luni, la aproape trei săptămâni după ce au fost daţi dispăruţi în Cisiordania.

Citeşte şi:

Liderul Hamas: Nu suntem implicaţi în asasinarea adolescenţilor israelieni

×
Subiecte în articol: Palestina
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close