Antena 3 CNN Externe Are 105 ani şi este fascinată de internet. Ea este cea mai bătrână utilizatoare a Facebook

Are 105 ani şi este fascinată de internet. Ea este cea mai bătrână utilizatoare a Facebook

Are 105 ani şi este fascinată de internet. Ea este cea mai bătrână utilizatoare a Facebook
Sursa foto: Foto: funnyjunk.com
27 Oct 2012   •   17:35

O americancă în vârstă de 105 este, neoficial, cea mai bătrână utilizatoare a Facebook-ului. Femeia, care a împlinit onorabila vârstă luna aceasta, nu a primit titlul pentru simplul motiv că reţeaua de socializare nu oferă opţiunea de a introduce o vârstă mai mare de 101 ani. Chiar şi aşa, bătrâna născută în 1907 continuă să ţină legătura cu prietenii şi familia prin intermediul Facebook-ului, unde şi-a făcut cont acum trei luni pentru a le spune cunoscuţilor că trăieşte şi este bine.

La împlinirea a 105 ani, Maria a primit urări nu numai de la cei care au venit s-o viziteze, ci şi de la cei 85 de prieteni pe care-i are pe Facebook.

Născută în 1907, americanca e considerată, neoficial ce-i drept, cea mai în vârstă utilizatoare de Facebook. Asta pentru că setările reţelei de utilizare nu au permis introducerea vârstei corecte a bătrânei în urmă cu trei luni, când şi-a făcut contul.

În statisticile realizate de Facebook, cel mai bătrân utilizator este o femeie tot din State, însă în vârstă de 101. Pe Maria nu o deranjează însă că nu a primit oficial titlul. Ea este încântată că are o modalitate de a ţine legătura cu cei dragi ei şi poate să le spună că este bine. De altfel, ăsta a fost şi principalul motiv pentru care şi-a făcut cont pe Facebook, pentru a le spune rudelor şi prietenilor că trăieşte şi este în regulă.



×
Subiecte în articol: Facebook batrana retea de socializare
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close