Antena 3 CNN Externe Atac armat în Suedia | Un individ a deschis focul într-un centru comercial din Malmo: Un bărbat a murit, o femeie a fost rănită

Atac armat în Suedia | Un individ a deschis focul într-un centru comercial din Malmo: Un bărbat a murit, o femeie a fost rănită

Un incident armat a avut loc în această după-amiază într-un centru comercial din oraşul Malmö, situat în sudul Suediei, anunţă serviciile de securitate suedeze, precizând că autorul atacului a fost reţinut.

Atac armat în Suedia | Un individ a deschis focul într-un centru comercial din Malmo: Un bărbat a murit, o femeie a fost rănită
Sursa foto: Twitter/ KassMedefer
de Mia Lungu    |    19 Aug 2022   •   23:00

Un individ a deschis focul în Centrul comercial Emporia, în centrul oraşului Malmö. Conform martorilor, au fost trase aproximativ 20 de focuri de armă, potrivit Mediafax.

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost dusă la spital, în urma atacului, anunță BBC.

Centrul comercial a fost evacuat, iar perimetrul din jur a fost securizat.

Presupusul autor al atacului, un individ minor, a fost imobilizat şi reţinut. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, dar ipoteza privilegiată în acest moment este cea a unui incident infracţional de tip reglare de conturi.

La locul atacului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Multe persoane au suferit atacuri de panică din cauza împuşcăturilor.

Ca urmare a instituirii perimetrului de securitate, este afectat traficul metroului şi al autobuzelor în zona centrului comercial.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close