Antena 3 Externe Un bărbat s-a aruncat de la etaj și s-a bătut cu șase polițiști, în Valencia, Spania

Un bărbat s-a aruncat de la etaj și s-a bătut cu șase polițiști, în Valencia, Spania

27 Mai 2020   •   09:16
Un bărbat s-a aruncat de la etaj și s-a bătut cu șase polițiști, în Valencia, Spania
Sursa foto: Facebook / Técnicas Policiales

Un bărbat s-a aruncat de la etajul unui bloc și apoi s-a bătut cu șase polițiști până a fost imobilizat cu un pistol cu electroșocuri, în Valencia, Spania, iar scenele violente au fost filmate cu telefonul de un vecin.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, pe o stradă din Valencia, Spania, acolo unde bărbatul făcea scandal, la etajul unui bloc.

În momentul în care vecinii au sunat la Poliție, bărbatul a așteptat sosirea primului echipaj, iar apoi, scos din minți, a sărit efectiv de la etaj și s-a bătut cu forțele de ordine.

Inițial, doi polițști au încercat să îl imobilizeze pe scandalagiu, însă acesta a continuat să se lupte cu ei, în ciuda rănilor suferite în cădere.

După câteva minute, alți doi polițiști au intervenit și au încercat să îl pună la pământ pe bărbat, însă acesta a continuat să se lupte cu ei.

Într-un final, alți doi polițiști au ajuns în zonă, iar unul dintre ei a folosit un pistol cu electroșocuri, moment în care scandalagiul a putut fi încătușat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close