Antena 3 Externe Barroso, pentru Reuters: Nu vor exista dificultăţi în a colabora cu premierul Victor Ponta

Barroso, pentru Reuters: Nu vor exista dificultăţi în a colabora cu premierul Victor Ponta

11 Dec 2012   •   10:50
Barroso, pentru Reuters: Nu vor exista dificultăţi în a colabora cu premierul Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, că nu vor exista dificultăţi în a colabora cu premierul român Victor Ponta, informează Reuters.

"Au fost exprimate de către noi preocupări cu privire la unele decizii adoptate în România, dar cred că prim-ministrul Ponta a răspuns preocupărilor noastre şi şi-a arătat angajamentul de a corecta lucrurile care erau, din punctul nostru de vedere, inadecvate", a afirmat şeful executivului comunitar, într-o declaraţie pentru Reuters.

Preşedintele Comisiei Europene a fost prezent la Oslo cu prilejul ceremoniei de decernare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene.

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara, după încheierea procesului de vot pentru alegerile legislative în care coaliţia sa USL a ieşit învingătoare, că îşi doreşte ca România să fie un membru activ al familiei europene, un membru respectat, şi a punctat că priorităţile noului guvern sunt crearea de locuri de muncă, stabilitate fiscală, servicii publice de calitate şi justiţie socială.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close