Antena 3 CNN Externe Băsescu le-a promis afaceriştilor englezi că va discuta problema datoriilor cu ministrul Transporturilor

Băsescu le-a promis afaceriştilor englezi că va discuta problema datoriilor cu ministrul Transporturilor

Băsescu le-a promis afaceriştilor englezi că va discuta problema datoriilor cu ministrul Transporturilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
07 Iun 2011   •   19:05

Preşedintele Traian Băsescu a aflat marţi, în timpul vizitei sale în SUA, că mai mulţi oameni de afaceri englezi ar avea de primit bani din partea României, pentru proiecte de consultanţă, informează Mediafax.

"Proiectul a fost întârziat doi ani şi încă aşteptăm să fim plătiţi. Noi suntem parte a unui consorţiu de firme străine şi locale", i-a spus şefului statului român unul dintre oamenii de afaceri, care a specificat că a lucrat pentru un proiect de consultanţă la construcţia şoselei de centură a Capitalei.

Preşedintele Băsescu i-a răspuns omului de afaceri că va vorbi cu ministrul Transporturilor.

Un alt afacerist britanic i-a spus şefului statului că a avut un parteneriat cu Poşta Română şi că are de primit sume semnificative de bani.

"Mi-e teamă că aici avocaţii vor avea ceva de spus. Din câte ştiu, managerii care au semnat acest contract sunt cercetaţi. Dacă veniţi la Bucureşti, avocaţii vă vor da unele informaţii folositoare despre cum a fost semnat acest contract (...)Poate a fost şi mită", a răspuns Traian Băsescu, după care jurnaliştii au fost invitaţi să părăsească sala.


×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close