Antena 3 CNN Externe Bătrâna care a "înviat din morți", după o noapte petrecută la morgă, în Rusia, a murit după 24 de ore

Bătrâna care a "înviat din morți", după o noapte petrecută la morgă, în Rusia, a murit după 24 de ore

Femeia în vârstă de 81 de ani din Rusia care s-a trezit după ce a petrecut o noapte întreagă în morga unui spital din Rusia a decedat. Familia bătrânei luptă acum pentru dreptate.

Bătrâna care a "înviat din morți", după o noapte petrecută la morgă, în Rusia, a murit după 24 de ore
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    20 Aug 2020   •   20:30

Zinaida Kononova, în vârstă de 81 de ani, a murit în urma unei operații de obstucție intestinală, sau cel puțin așa declaraseră inițial medicii. Femeia a fost dusă la morga Spitalului Central Gorshechensky în jurul ore 1 dimineața. La ora 8, o angajată a spitalului a avut parte de „șocul vieții” în momentul în care a văzut femeia revenind la viață, zbătându-se să iasă din morgă. 

În urma unei investigații riguroase, medicul și anestezistul femeii au recunoscut că doamna Kononova a fost trimisă la morgă la o oră și 20 de minute după ce a murit, în loc de cele două ore care ar fi trebuit să le petreacă în spital, după momentul în care moartea a fost declarată. 

Femeia a decedat acum în urma stresului provocat de experiența cu totul nebușnuită, susțin investigatorii. Comitetul Regional de Medicină Kursk și-a exprimat condoleanțele către familia și prietenii bătrânei. 

Spitalul, dat în judecată de familia bătrânei

Avocatul familiei, Sergey Mezhevitin a declarat pentru REN TV că familia caută dreptate în acest caz: „Vor să lupte pentru dreptate, pacienții nu ar trebui să se trezescă din anestezie la morgă”.

Șeful spitalului a fost suspendat pentru neglijență. Familia bătrânei este hotărâtă să dea spitalul în judecată pentru daune morale, scrie Daily Mail.

×
Subiecte în articol: Rusia batrana
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close