Antena 3 CNN Externe Mărturia cutremurătoare a unei bătrâne de 82 de ani prinsă la furat într-un supermarket din Italia. Angajat: "Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel"

Mărturia cutremurătoare a unei bătrâne de 82 de ani prinsă la furat într-un supermarket din Italia. Angajat: "Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel"

Aflată la capătul puterilor din cauza facturilor, o bătrână de 82 de ani a încercat să fure o pâine şi o bucată de salam dintr-un supermarket din Italia. După ce a fost prinsă de angajaţii magazinului bătrâna le-a spus povestea ei, iar situaţia a luat o altă întorsătură. Iată de ce.

Mărturia cutremurătoare a unei bătrâne de 82 de ani prinsă la furat într-un supermarket din Italia. Angajat: "Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel"
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    01 Noi 2022   •   21:30

Incidentul a avut loc la un supermarket din Ferentino, provincia Frosinone, din Italia, acolo unde o bătrână de 82 de ani, îngenunchiată de sărăcie şi foame, a fost prinsă furând o pâine şi o bucată salam.

Cu lacrimi în ochi femeia i-a implorat pe angajaţii supermarketului să nu sune la poliţie ca să nu afle  copii şi nepoții ei care au la rândul lor probleme financiare.

Bătrâna le-a mărturisit angajaților că pensia nu îi mai ajunge şi face cu greu faţă crizei şi a recurs la acest gest pentru că îi era foame.

Impresionat de sinceritatea femeii, proprietarul magazinului nu a sunat la poliţie şi a decis să o ajute pe bătrână oferindu-i produsele cadou. 

„Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel. În viață am făcut multe sacrificii, iar în fața dificultăților oamenilor nu pot să mă întorc. Pentru mine, câțiva euro nu schimbă nimic.

Oricând vrei poți să vii și să iei ceea ce ai nevoie”, a declarat proprietarul supermarketului potrivit Corriere.it.

×
Subiecte în articol: Supermarket Italia batrana
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close