Antena 3 CNN Externe O turistă și-a pierdut inelul de aproape un milion de euro, în hotelul Ritz din Paris. Bijuteria a fost găsită într-un loc neașteptat, după ce femeia a părăsit Franța

O turistă și-a pierdut inelul de aproape un milion de euro, în hotelul Ritz din Paris. Bijuteria a fost găsită într-un loc neașteptat, după ce femeia a părăsit Franța

Un aparent furt de aproape un milion de euro a dat bătăi de cap poliției franceze și administrației unuia dintre cele mai scumpe hoteluri din Paris.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2023   •   10:46

O persoană din Malaezia, care s-a cazat în hotelul de lux, a mers la poliție pentru a sesiza dispariția unui inel cu diamant.

Bijuteria valorează circa 750.000 de euro sau aproximativ 800.000 de dolari.

Persoana reclamantă a declarat polițiștilor că a plecat, vineri dimineața, la cumpărături și că, la întoarcere, inelul lăsat în cameră, pe o masă, dispăruse.

Ancheta poliției n-a apucat să avanseze prea mult, pentru că misterul a fost rezolvat în mai puțin de două zile.

Conducerea hotelului parizian a anunțat, duminică, faptul că dispariția inelului nu este rezultatul unui furt și că bijuteria a fost găsită într-un sac de aspirator.

Bogătașa de la Ritz a primit trei nopți gratuite după găsirea inelului cu diamant

Cel mai probabil, micuțul obiect a ajuns acolo în timpul curățeniei efectuate de cameriste.

"Ca urmare a căutărilor meticuloase ale agenților de securitate de la Ritz, inelul a fost găsit duminică dimineață într-un sac de aspirator. Clienta noastră se bucură de această veste", a comunicat hotelul de lux.

Conform Daily Mail, proprietara inelului nu și-a primit imediat bijuteria înapoi, deoarece a zburat sâmbătă la Londra, iar obiectul a rămas în custodia poliției.

Presa franceză notează că femeia în cauză va beneficia de cazare gratuită la Ritz Paris timp de trei nopți, drept compensație pentru inconvenient.

×
Subiecte în articol: Ritz paris Malaezia milion dolari diamant hotel inel
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close