Antena 3 CNN Externe Bombardamente în sudul Israelului

Bombardamente în sudul Israelului

Bombardamente în sudul Israelului
06 Oct 2016   •   17:30

O rachetă lansată din Fâşia Gaza a lovit sudul Israelului joi, fără a fi raportaţi răniţi, a anunţat armata israeliană, fiind vorba de a doua astfel de lovitură în două zile, informează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

Armata efectua cercetări în zona de deşert Neghev după atacul cu rachetă. Niciun grup nu a revendicat încă responsabilitatea acestui atac.

Avioane israeliene au vizat un număr de posturi militare ale Hamas în centrul şi sudul Fâşiei Gaza miercuri, după ce o rachetă a lovit un drum în oraşul Sderot din sudul Israelului. Tancuri israeliene au tras de asemenea obuze în nordul Fâşiei Gaza de unde a provenit racheta.

Niciuna dintre părţi nu a anunţat răniţi.

Hamas a condamnat ceea ce a numit escaladarea atacurilor israeliene miercuri şi a avertizat că vor exista consecinţe în caz de noi atacuri aeriene.

Un grup terorist salafist din Gaza asociat cu Stat Islamic a revendicat pe Twitter responsabilitatea atacului de miercuri, potrivit mass-media locale.

Un pilot israelian a murit miercuri în timp ce se întorcea din Gaza după ce s-a catapultat din avionul său de luptă în timp ce încerca să aterizeze la baza aeriană Ramon din sudul Israelului, potrivit forţelor aeriene israeliene.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: bombardament Israel Fasia Gaza
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close