Antena 3 CNN Externe ?Borat din Balcani? face senzaţie pe internet cu melodia ?Casă, slujbă - casă, slujbă? (VIDEO)

?Borat din Balcani? face senzaţie pe internet cu melodia ?Casă, slujbă - casă, slujbă? (VIDEO)

?Borat din Balcani? face senzaţie pe internet cu melodia ?Casă, slujbă - casă, slujbă? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: independent.co.uk
22 Iul 2010   •   16:30

?Casă, slujbă, casă, slujbă?. Acesta este titlul uneia dintre melodiile preferate ale locuitorilor din fosta Iugoslavie. Cântecul, ale cărui versuri povestesc despre câinii şi betoanele din New York, se bucură de un succes imens pe internet reuşind să strângă peste 4 milioane de vizitatori într-un timp record. Interpretul melodiei a fost supranumit ?Borat din Balcani? şi trăieşte în SUA, însă este originar din fosta Iugoslavie.

Ekrem Jevric e devenit celebru după ce i-a venit ideea să posteze pe YouTube melodia amintită mai sus. Cântecul, în care este descris şocul cultural pe care l-a resimţit în New York, unde batalioane de femei cutreieră străzile şi familiile sunt neglijate, a făcut aproape instantaneu senzaţie în fosta Iugoslavie.

Clipul a devenit un adevărat hit în Balcani, primind comentarii pozitive în toate limbile din fosta Iugoslavie: bosniacă, croată, macedoneană, sârbă şi slovenă. Acum, Jevric intenţionează să traducă versturile hit-ului său în engleză. ?Poate aşa voi câştiga şi nişte bani, pentru că oamenii de pe YouTube nu m-au plătiti nici măcar cu un cent?, a declarat Jevric, potrivit The Independent.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: internet cantec
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close