Antena 3 CNN Externe Copil în vârstă de patru zile, ucis de o maimuţă în Malaiezia

Copil în vârstă de patru zile, ucis de o maimuţă în Malaiezia

Copil în vârstă de patru zile, ucis de o maimuţă în Malaiezia
07 Oct 2010   •   13:33

Un bebeluş din Malaiezia a murit după ce a fost înhăţat de o maimuţă, care apoi l-a muşcat şi l-a aruncat de pe acoperiş. Fetiţa de doar patru zile dormea în sufrageria casei din oraşul Negri Sembilan, când o maimuţă macac a intrat şi a găsit-o singură.

Autorităţile au declarat că maimuţa se afla probabil în căutare de mâncare şi căă este primul caz în care un macac atacă o persoană în acest stat.

V Revathy, mama de 26 de ani a fetiţei, o lăsase singură pentru a se duce la baie, iar bunicul era şi el plecat după un pahar cu apă. "Am căutat-o peste tot în casă şi nu am găsit-o, după care am văzut-o acoperită de sânge în afara casei", a declarat A Valayutham, bunicul fetiţei.

Bebeluşul prezenta de asemenea răni cauzate de muşcături şi zgârieturi. Directorul pentru parcurile naţionale şi viaţa sălbatică, Ishak Muhamad, a declarat că angajaţii săi au prins şi ucis ulterior o maimuţă care se credea că este responsabilă pentru atac. "Credem că macacul se afla în căutare de hrana şi a confundat copilul nou-născut cu mâncarea. Bebeluşul a murit la impactul cu solul, după ce macacul i-a dat drumul de pe acoperiş, probabil speriat de strigătele părinţilor", a mai spus Ishak.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: copil ucis
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close