Antena 3 CNN Externe O româncă din Italia a fost ucisă după ce copilul a plecat la şcoală. Criminalul a fost găsit fără suflare, lângă trupul neînsufleţit al femeii

O româncă din Italia a fost ucisă după ce copilul a plecat la şcoală. Criminalul a fost găsit fără suflare, lângă trupul neînsufleţit al femeii

Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți într-o casă din Abruzzo. Se pare că în urma unei certe, bărbatul și-a înjunghiat soția, și apoi s-a sinucis.

 O româncă din Italia a fost ucisă după ce copilul a plecat la şcoală. Criminalul a fost găsit fără suflare, lângă trupul neînsufleţit al femeii
Sursa foto: Getty Images | Franco Origlia / Stringer
de Alexandra Ionescu    |    16 Oct 2021   •   13:07

Vecinii speriați de zgomotul care se auzea din casă au chemat poliția. Cele două persoane în vârstă de 50 de ani erau de origine română, și locuiau în Italia de 15 ani. 

Poliția le-a găsit trupurile în bucătărie, unul peste altul. Nu este clar, momentan, cine a acționat primul. Amândoi prezentau urme de cuțit.

Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 10 ani, care era la școală în momentul crimelor.

Bărbatul fusese concediat recent, iar soția lui lucra pentru o companie de curățenie. Pierderea serviciului ar putea fi unul dintre motivele crimei, însă ancheta este încă în desfășurare.

”Primul gând mi-a fugit la băiat, pentru că nu știam dacă e acasă sau nu. Ne era frică să nu fi comis vreun gest extrem. L-am căutat, dar din fericire, nu era acasă. Apoi am aflat că era la școală”, au spus carabinierii.

Bărbatul și-a acompaniat fiul până la școală, și odată întors acasă, la finele certei cu soția lui, a înjunghiat-o, după care și-a înfipt un cuțit în abdomen.

”Nu aș fi vrut să aud niciodată de așa ceva, un act îngrozitor. Toată comunitatea e șocată”, a spus primarul din Montesilvano.

”O dramă care a distrus o familie, și care va marca viața copilului în vârstă de doar 10 ani, copil de care serviciile noastre sociale se îngrijesc acum. Cei care le cunoșteau pe victime vorbeau frumos despre ele. Erau oameni buni, apreciați de toată lumea”, a adăugat el, potrivit Italy 24 News.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close