Antena 3 CNN Externe Cutremur de 6,3 grade lângă coastele din centrul statului Peru. Peste 60 de victime, în urma seismului

Cutremur de 6,3 grade lângă coastele din centrul statului Peru. Peste 60 de victime, în urma seismului

Cutremur de 6,3 grade lângă coastele din centrul statului Peru. Peste 60 de victime, în urma seismului
Sursa foto: Foto: cugetliber.ro
de M.Z.    |    30 Ian 2012   •   09:23
Update 12.00 - Circa 60 de persoane au fost rănite uşor, suferind contuzii sau fracturi, în urma cutremurului de 6,3 grade din Peru, anunţă autorităţile din acest stat, potrivit AFP. Victimele au suferit fracturi, contuzii sau tăieturi după ce au căzut sau au fost lovite de diverse obiecte, dar sunt în afara pericolului, a precizat doctorul Raul Huaman, de la spitalul regional din Ica.

Seismul a provocat pene de electricitate şi în comunicaţii în sectorul Ica, situat la 300 de kilometri de Lima, dar aceste servicii au fost restabilite rapid.



Un seism puternic cu magnitudinea de 6,3 grade a avut loc, luni dimineaţă, în apropiere de coastele din centrul statului Peru, a anunţat Institutul american de Geofizică (USGS).

Cutremurul s-a produs la ora locală 00.11 (07.11, ora României) şi a fost localizat la 23 de kilometri sud-est de localitatea Ica. Epicentrul seismului a avut loc la o adâncime de 39 de kilometri.



×
Subiecte în articol: cutremur seism Peru epicentru
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close