Antena 3 CNN Externe Dezvăluire șocantă, făcută de medicul care s-a ocupat de autopsia Prințesei Diana: ”Dacă ar fi făcut asta, ar fi trăit”

Dezvăluire șocantă, făcută de medicul care s-a ocupat de autopsia Prințesei Diana: ”Dacă ar fi făcut asta, ar fi trăit”

Dezvăluire șocantă, făcută de medicul care s-a ocupat de autopsia Prințesei Diana: ”Dacă ar fi făcut asta, ar fi trăit”
22 Sep 2018   •   15:54

Medicul legist care a reexaminat trupul prințesei de Wales după accidentul terifiant din Paris a făcut o mărturisire șocantă. Prințesa Diana ar fi fost în viață și ar fi fost prezentă atât la nunta Prințului Harry, cât și a Prințului William dacă ar fi purtat centura de siguranță în accidentul din Paris în care și-a pierdut viața, a afirmat dr. Richard Shepherd, unul dintre cei reputați medici legiști.

Richard Shepherd a fost medicul legist care a realizat a doua autopsie a trupului Prințesei Diana în cadrul anchetei oficiale referitoare la cauzele morții Prințesei de Wales în accidentul din Paris care a avut loc în august 1997. Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Fayed, au murit, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent de un stâlp, în tunelul Pont de lAlma din Capitala Franței. Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Ce i-a spus unui pompier în noaptea teribilului accident de la Paris

Medicul legist susține că i-au fost adresate întrebări bizare despre Prințesa Diana. Unii dintre oameni au fost curoși să afle dacă Prințesa de Wales ar fi fost însărcinată.

×
Subiecte în articol: dezvaluire medic autopsie printesa Diana
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close