Antena 3 CNN Externe Doi morţi şi 70 de răniţi în urma unui cutremur cu magnitudinea de 5,8. Vezi zonele afectate

Doi morţi şi 70 de răniţi în urma unui cutremur cu magnitudinea de 5,8. Vezi zonele afectate

Doi morţi şi 70 de răniţi în urma unui cutremur cu magnitudinea de 5,8. Vezi zonele afectate
de O.P.    |    02 Mai 2013   •   08:28

Cel puţin două persoane au murit şi aproape 70 au fost rănite, dintre care aproximativ 30 de elevi, într-un seism cu magnitudinea de 5,8 care a afectat miercuri nordul Indiei, au anunţat agenţia indiană PTI şi oficiali locali, relatează AFP.
  
Două persoane au murit în urma alunecărilor de teren provocate de cutremurul urmat de mai multe replici, a anunţat agenţia indiană.
  
Alte 69 de persoane au fost rănite, dintre care 32 de elevi, deoarece şcolile şi alte clădiri au suferit pagube în districtul Kishtwar şi Doda din statul Jammu şi Kashmir, a adăugat PTI, citând oficiali.
  
Epicentrul cutremurului a fot localizat la aproximativ 450 de kilometri nord de capitala federală indiană, potrivit unui oficial din cadrul departamentului indian de meteorologie.
  
Seismul s-a produs la frontiera dintre statele Jammu şi Kashmir şi Himachal Pradesh, a declarat pentru AFP acest oficial sub acoperirea anonimatului.
  
Populaţia din regiune, cuprinsă de panică, a ieşit pe străzi în urma cutremurului. Acesta a fost resimţit şi în statele Punjab şi Haryana, unde nu au fost semnalate victime sau pagube materiale.
  
Potrivit institutului american de geofizică USGS, seismul, care a fost resimţit până în capitala pakistaneză, Islamabad, a fost de 5,7.

×
Subiecte în articol: cutremur seism
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close