Antena 3 CNN Externe Doi români au cumpărat un bebeluş cu 2.000 de euro | Mama copilului a fost arestată în Spania

Doi români au cumpărat un bebeluş cu 2.000 de euro | Mama copilului a fost arestată în Spania

Doi români au fost prinşi după ce au cumpărat un bebeluş cu 2.000 de euro. Mama copilului a fost arestată, în Spania, alături de alte persoane implicate.

Doi români au cumpărat un bebeluş cu 2.000 de euro | Mama copilului a fost arestată în Spania
Sursa foto: Facebook | Policía Nacional
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2023   •   15:13

Totul s-a întâmplat la Don Benito-Villanueva din Badajoz (Extremadura), acolo unde o tânără româncă în vârstă de 28 de ani a fost internată pentru a naşte, însă medicii au realizat că aceasta s-a internat cu numele unei alte femei.

Astfel, medicii i-au anunţat pe poliţişti, iar în urma unei anchete, aceştia au descoperit tot planul de vânzare-cumpărare al copilului.

Doi români, un bărbat de 42 de ani şi o femeie de 43 de ani, au convins-o pe tânăra de 28 de ani să le vândă bebeluşul pentru suma de 2.000 de euro. Înainte de naştere, tânăra gravidă a fost adusă în Spania de fratele românului implicat.

La internare, aceasta s-a înregistrat cu datele soţiei românului cu care s-a înţeles să vândă copilul pentru 2.000 de euro.

Mama bebeluşului a fost arestată, în timp ce copilul se află în continuare la spital, în stare bună, a anunţat Poliţia Naţională din Spania.

Cei doi români, precum şi fratele bărbatului care a adus-o pe tânăra însărcinată în Spania, sunt anchetaţi în cadrul aceluiaşi dosar.

???‍♀ Quisieron comerciar con la vida de un bebé pero acabaron detenidos? Fue el personal del hospital de Don...

Publicată de Policía Nacional pe Miercuri, 29 martie 2023

×
Subiecte în articol: Spania români în Spania
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close