Antena 3 CNN Externe Doliu la Hollywood! Un celebru producător s-a aruncat de la etajul 27. Motivul este halucinant

Doliu la Hollywood! Un celebru producător s-a aruncat de la etajul 27. Motivul este halucinant

Un cunoscut producător de la Hollywood, Steve Bing, și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de la etajul 27 al unui imobil de lux din Los Angeles, potrivit TMZ. Producătorul, în vârstă de 55 de ani, era tatăl unui copil pe care îl avea cu actrița Elizabeth Hurley, dar pe care nu l-ar fi cunoscut niciodată

Doliu la Hollywood! Un celebru producător s-a aruncat de la etajul 27. Motivul este halucinant
Sursa foto: Pexels
de Claudia Simion    |    23 Iun 2020   •   15:04

 Se pare că bărbatul ar fi recurs la gestul extrem fiindcă suferea de depresie și nu ar mai fi suportat să stea în izolare, spun surse din anchetă.

Oamenii legii au fost chemați la fața locului și au confirmat decesul unui bărbat de 55 de ani. Aceștia nu i-au dezvăluit și identitatea. Ancheta este în curs și urmează ca autoritățile să stabilească exact cum s-a produs incidentul tragic.

Cum a devenit cunoscut Steve Bing în lumea cinematografiei

Steve Bing a fost producător pentru filme celebre precum  “Get Carter”, de Sylvester Stallone, “Shine a light”, un documentar Rolling Stones regizat de Martin Scorsese. 

Numele său a devenit cunoscut după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul The Polar Express, o animație extrem de îndrăgită, care s-a bucurat de încasări de 285 de milioane de dolari la nivel global.

Bill Clinton, fostul președinte al SUA, a declarat că l-a iubit pe prietenul său, Steve Bing, foarte mult. "Avea o inimă mare și era în stare să facă orice pentru oamenii și cauzele în care credea. O să îmi fie dor de el și de entuziasmul lui mai mult decât pot spune în cuvinte. Sper că și-a găsit, în cele din urmă, pacea", a spus Bill Clinton, potrivit news.sky.com.

×
Subiecte în articol: doliu Steve Bing
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close