Antena 3 CNN Externe Farsa zilei pe internet. Ce se întâmplă dacă tastezi loser.com în browser și dai enter

Farsa zilei pe internet. Ce se întâmplă dacă tastezi loser.com în browser și dai enter

Farsa zilei pe internet. Ce se întâmplă dacă tastezi loser.com în browser și dai enter
02 Feb 2016   •   17:32

 Aflat în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump a fost astăzi ținta unei farse pe internet.

Dacă tastezi loser.com (n.r. ”fraier”) în browser și dai enter, ești redirecționat automat spre pagina de Wikipedia a faimosului mogul american.

Farsa vine după ce Donald Trump a pierdut Iowa în fața republicanului Ted Cruz.

Senatorul ultraconservator de Texas Ted Cruz a câștigat luni alegerile primare republicane în statul american Iowa, potrivit televiziunilor americane, citate de AFP. Miliardarul Donald Trump și senatorul Marco Rubio concurează la mică distanță unul de altul pentru locul al doilea.

Potrivit primelor rezultate difuzate de televiziunile americane, Ted Cruz a obținut în jur de 28 % din voturi în acest stat rural, primul care a votat pentru a-l desemna pe candidatul fiecărui partid în cursa pentru președinție. Donald Trump, multă vreme în fruntea sondajelor, a primit circa 24 % din voturi, urmat îndeaproape de Marco Rubio, cu 23 %.

Donald Trump, care a suscitat polemici prin poziția sa antiimigrație și antimusulmană, a adoptat un ton neobișnuit de umil. El i-a mulțumit lui Ted Cruz, recunoscând că nu este decât al doilea, și a lansat: „Sunt onorat, sunt onorat”.

Miliardarul a mers până acolo încât s-a întrebat în fața admiratorilor dacă nu ar fi cazul să-și cumpere o fermă în Iowa. Ținta sa este de acum statul New Hampshire, unde vor avea loc următoarele alegeri primare, în 9 februarie. El a promis victorie susținătorilor săi, dar pe un ton mai umil decât de obicei: „Veți câștiga atât de mult datorită mie încât vă veți sătura de atât câștig”.

×
Subiecte în articol: Donald Trump internet online
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close