Antena 3 CNN Externe O femeie de 94 de ani a sunat la 112 să le ureze politiştilor din Italia un An Nou Fericit | Reacţia emoţionantă a agenţilor

O femeie de 94 de ani a sunat la 112 să le ureze politiştilor din Italia un An Nou Fericit | Reacţia emoţionantă a agenţilor

Rămasă singură pe lume, Ileana, în vârstă de 94 de ani, a decis în noaptea de Revelion să apeleze numărul de urgență pentru a le ura poliţiştilor un An Nou Fericit.

O femeie de 94 de ani a sunat la 112 să le ureze politiştilor din Italia un An Nou Fericit | Reacţia emoţionantă a agenţilor
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    01 Ian 2024   •   20:39

Noaptea dintre ani a fost apăsătoare pentru o bunică din Biella, Ileana, în vârstă de 94 de ani, rămasă singură pe lume.

Primii în gândurile ei au fost poliţiştii pe care bătrânica a decis să-i sune prin numărul de urgenţă pentru a le face urări calde cu prilejul noului an.

Gestul a fost primit de agenţi, care cunoscând situaţia femeii, au trecut personal în vizită pe la ea şi i-au ţinut companie în primele minute din 2024, pentru a-i mai atenua sentimentul de singurătate.

'Uneori este nevoie de foarte puțin pentru a ajuta pe cineva, iar aceasta a fost scopul prezenței noastre acolo', au declarat agenţii poliției piemonteze, potrivit FanPage.it, citat de stiridiaspora.ro

Potrivit sursei citate, cazul nu este singular. De exemplu, de Crăciun, o altă femeie în vârstă de 90 de ani din Budoni, pe coasta de nord-est a Sardiniei, s-a simțit singură și a decis să-i sune pe carabinieri, întrebându-i dacă ar putea petrece câteva ore în compania lor.

"Tatăl meu a fost mareșal, iar în această zi de sărbătoare, singurătatea crește pentru mine, așa că, dacă nu vă deranjez, întrucât simt uniforma carabinierilor ca pe o familie, aș dori să petrec câteva ore în compania dumneavoastră", le-a spus pensionara carabinierilor. 

Şi în acest caz militarii au făcut pentru femeie un gest emoţionant. Ei au decis să trimită la fața locului o patrulă, care a petrecut câteva ore cu ea şi depănând amintiri.

×
Subiecte în articol: un an nou fericit 2024 batrana apel 112
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close