Antena 3 CNN Externe Gestul uimitor făcut o însoțitoare de bord după ce o femeie și-a ieșit din minți. Motivul este revoltător

Gestul uimitor făcut o însoțitoare de bord după ce o femeie și-a ieșit din minți. Motivul este revoltător

Gestul uimitor făcut o însoțitoare de bord după ce o femeie și-a ieșit din minți. Motivul este revoltător
14 Feb 2018   •   15:20

Marissa Rundell, o tânără în vârstă de 19 ani, călătorea împreună cu fiul ei de 8 luni. Aceștia s-au îmbarcat în avion din aeroportul JFK din New York. Lângă tânără s-a așezat o femeie vizibil deranjată de copilul acesteia. Deodată femeia a început să zbiere și să îi coboare tinerei bagajele, pe motiv că ea nu vrea să călătorască alaturi de copilul fetei.

O însoțitoare de bord a încercat să calmeze situația, iar la un moment dat pasagera recalcitrantă a început să se plângă de faptul că lângă ea stă un „copil plângăcios”. Femeia a insistat să știe numele înoțitoarei de bord, aceasta a aflat că o cheama Thabita. La aflarea numelui, acesta spune „Multumesc Thabita, mâine vei fi șomeră”

După acest moment stewardesa merge către monitor și spune „ Vreau ca acestă femeie să părăsească zborul meu” . Deși femeia și-a schimbat semnificativ atitudinea, echipajul aeronavei a dat-o afară, fără drept de apel.
VIDEO AICI

×
Subiecte în articol: copil femeie avion
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close