Antena 3 CNN Externe Grevă fără precedent în Spania. Farmaciştii din Valencia pun lacătul pe 90 la sută dintre unităţi

Grevă fără precedent în Spania. Farmaciştii din Valencia pun lacătul pe 90 la sută dintre unităţi

Grevă fără precedent în Spania. Farmaciştii din Valencia pun lacătul pe 90 la sută dintre unităţi
Sursa foto: Foto: panoramio.com
20 Dec 2011   •   14:54

Grevă fără precedent în industria farmaceutică din Valencia. 90 la sută dintre farmacii vor fi închise în următoarele 3 zile. Farmaciştii sunt nemulţumiţi din cauza neplăţii a jumătate de miliard de euro de către primărie.

Premierul ales, Mariano Rajoy a promis că toate lucrurile se vor rezolva deoarece se doreşte o schimbare radicală a Spaniei.

Autorităţile promiseseră plata datoriilor în tranşe, dar, aşa cum se întâmplă de mai multe luni, au amânat momentul din cauza lipsei banilor. Totuşi vor fucţiona un minim de 10 la sută dintre farmacii, aşa cum este prevăzut în lege.

Rajoy a avertizat în privinţa stării economiei, care este posibil să fi intrat în a doua recesiune din ultimii trei ani şi a promis o singură cheltuială importantă pentru 2012. Singurele cheltuieli care vor creşte vor fi cele pentru pensii.

O altă măsură de sprijinire a mediului de afaceri este mutarea sărbătorilor publice care cad în mijlocul săptămânii în zile de luni sau vineri, pentru a descuraja oamenii să îşi ia vacanţe mai lungi.



×
Subiecte în articol: Valencia Spania primarie Mariano Rajoy
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close