Antena 3 CNN Externe Imagini halucinante: Primăriță bătută, târâtă pe străzi și tunsă de protestatari - VIDEO

Imagini halucinante: Primăriță bătută, târâtă pe străzi și tunsă de protestatari - VIDEO

Imagini halucinante: Primăriță bătută, târâtă pe străzi și tunsă de protestatari - VIDEO
Sursa foto: sursă foto: Twitter
08 Noi 2019   •   13:35

O primăriță a fost bătută și târâtă pe străzi de către un grup de protestatari mascați, care o acuză că a ordonat un atac asupra manifestanților în urma căruia un  student în vârstă de 20 de ani a murit, dar și alte două persoane.

Patricia Arce este primarul orașului Vinto din Bolivia și membră a partidului președintelui Evo Morales

Protestatarii furioși au descins în primăria orașului Vinto și au dus-o cu forța pe Arce la podul cu pricina, strigând “Criminalii, criminalii!”.Aceștia i-au tăiat părul, au acoperit-o cu vopsea roșie și apoi au obligat-o să defileze prin oraș în picioarele goale, potrivit BBC.

Femeia a fost predată forțelor de ordine. Biroul ei din primărie a fost incendiat și geamurile clădirii au fost sparte.

Bilanţul victimelor manifestaţiilor care au izbucnit în Bolivia în urmă cu peste două săptămâni după realegerea controversată a preşedintelui Evo Morales, pe 20 octombrie, este de trei morţi.

"Îmi exprim regretul profund pentru moartea tânărului Limbert Guzman, victimă nevinovată a violenţei promovate de grupuri politice care promovează ura rasială între fraţii bolivieni", a scris Morales într-un mesaj postat pe Twitter.

"Îmi reiterez apelul la pace socială pentru restabilirea păcii în rândul poporului nostru", a adăugat preşedintele de stânga, care se confruntă cu proteste care cer demisia sa şi organizarea de noi alegeri.
 

×
Subiecte în articol: Bolivia protest
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close