Îmi doresc ca fiica mea să îşi vândă trupul! Femeia care sfidează orice lege morală

de L.D.    |    22 Iul 2012   •   22:27
Îmi doresc ca fiica mea să îşi vândă trupul! Femeia care sfidează orice lege morală Foto: lottovolante.plnet.forumcommunity.net

Becky Adams, 45 de ani, o iniţiază pe fiica ei cea mică, în vârstă de 20 de ani, în cea mai veche meserie din lume, scrie The Sun.

Femeia, mamă a două fete, insistă că ar fi foarte fericită dacă Emilia ar alege să fie "escortă de lux", şi a declarat chiar că o va ajuta pe fată să înceapă această meserie.

Becky a spus presei: Societatea este posibil să o judece, dar eu nu. Măcar prostituţia este o meserie onestă.

Emilia, care momentan lucrează într-un magazin şi într-un showroom auto în timp ce studiază Turismul, este de acord cu mama ei. "Nu am nici o problemă în a face sex cu străinii. Nu cred că este rău să îţi vinzi trupul".

Becky a lucrat ca prostituată în bordel şi spune că a inteles că nu e nimic degradant în a face această meserie.

Femeia a fost crescută de părinţi foarte severi şi din cauza multiplelor interdicţii a devenit  rebelă. A început o relaţie cu un fost puşcariaş, doar pentru a-şi înfuria parinţii. S-a desparţit de acesta după zece ani.

Fară niciun sprijin financiar şi cu o fiică în întreţinere, Becky a  urmat cel mai uşor drum pentru a obţine bani şi s-a dus să lucreze la bordel.

Între timp a născut-o pe Emilia, pe care a crescut-o împreună cu colegele din bordel. "Oricât de ciudat pare ce spun, aceste femei sunt cinstite, îşi câştiga existenţa corect, fără a înşela pe cineva. "

"Prostituatele fac bine oamenilor, oferă consolare, nu rănesc pe nimeni", a mai spus Becky.

x close