Antena 3 CNN Externe Incendiu devastator la Sao Paolo. Peste 1000 de oameni au rămas fără locuinţe

Incendiu devastator la Sao Paolo. Peste 1000 de oameni au rămas fără locuinţe

Incendiu devastator la Sao Paolo. Peste 1000 de oameni au rămas fără locuinţe
Sursa foto: sao paolo
13 Oct 2009   •   11:19

Cel puţin 1000 de oameni au rămas fără locuinţe într-un incendiu devastator produs într-o zonă mărginaşă din oraşul brazilian Sao Paolo. Flăcările s-au întins pe o suprafaţă de 2 kilometri pătraţi şi au ars totul în cale. Pompierii au reuşit să stingă incendiul în aproape 3 ore, dar a fost prea târziu.

Flăcările de aproape 20 de metri înălţime i-au forţat pe locuitorii cartierul de la periferia metropolei Sao Paolo să lase totul în urmă. Aproape 30 de maşini de pompieri au intervenit de teama ca focul să nu extindă şi mai mult.

Autorităţile braziliene au declarat că incendiul a distrus toate locuinţele din zona afectată. Oamenii sunt mulţumiţi însă că au scăpat cu viaţă.

Mai multe persoane au fost transportate de urgenţă la spital din cauza intoxicaţiilor cu fum. Este pentru a patra oară când mahalalele din Sao Paolo sunt distruse coomplet de incendii în ultimii ani. Poliţia braziliană a declarat că încă nu se cunosc cauzele producerii incendiului, dar pare să fi fost vorba despre un scurtcircuit.

Antena 3

×
Subiecte în articol: incendiu Sao Paolo
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close