Antena 3 Externe Internet prin Wi-Fi şi sistem de încărcare pentru smartphone-uri în mijloacele de transport în comun

Internet prin Wi-Fi şi sistem de încărcare pentru smartphone-uri în mijloacele de transport în comun

09 Mar 2016   •   23:29
Internet prin Wi-Fi şi sistem de încărcare pentru smartphone-uri în mijloacele de transport în comun

Accesul la internet a devenit o necesitate în ziua de astăzi, iar dacă stăm să ne gândim cât de mult timp  petrecem în trafic, în mijloacele de transport în comun, accesul la internet este esenţial.

Acum, posibilitatea de a oferi acces la internet nelimitat în autobuze a devenit realitate, dar nu în Romania, ci în New York, informează Noobz.ro.

Se pare că, cetăţenii americani nu vor fi nevoiţi să aştepte ani la rând până când să vadă acele autobuze high-tech promise luna trecută de guvernatorul Andrew Cuomo. Nu doar staţiile de metrou vor oferi suport pentru conexiunea Wi-Fi, Metropolitan Transportation Authority are în plan să lanseze primele 70 de autobuze echipate cu sistem de conectare la internet prin Wi-Fi în Queens, în al doilea sau al treilea trimestru al acestui an.

După ce îşi va face debutul în Queens, alte 70 de astfel de autobuze se aşteaptă să fie puse în circulaţie şi în Brooklyn, 209 în Bronx şi 18 în Manhattan, în următorii doi ani. Agenţia plănuieşte să lanseze 2,042 de autobuze high-tech pentru transport public şi să înlocuiască până la 40% din actualele mijloace de transport în comun.

Vezi ce alte îmbunătăţiri mai au aceste autobuze high-tech şi mai ales cum arată .

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close