Antena 3 CNN Externe Israelul vine în ajutorul României în criza COVID-19. Primele concentratoare de oxigen au ajuns la București

Israelul vine în ajutorul României în criza COVID-19. Primele concentratoare de oxigen au ajuns la București

România primește ajutor din partea Israelului în criza COVID-19. Primele concentratoare de oxigen trimise de statul evreu au ajuns marți la București.

Israelul vine în ajutorul României în criza COVID-19. Primele concentratoare de oxigen au ajuns la București
Sursa foto: Facebook/ Ambasada Israelului în Romania
de Cerasela Stafie    |    02 Noi 2021   •   21:01

Ambasada Israelului în România și Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă au distribuit informațiile pe paginile de Facebook. De asemenea, cele două instituții au transmis că o echipă medicală din Israel va veni în țara noastră.

În total, vom primi 40 de concentratoare de oxigen. ”Ajutorul oferit de către Israel constă în oferirea a 40 de concentratoare de oxigen și trimiterea unei echipe de specialiști israelieni în terapie intensivă și logistică, pentru a veni în ajutorul personalului medical român, care face eforturi considerabile în scopul salvării de vieți. Multumim Israel pentru sprijinul oferit, pentru solidaritate și prietenie!,” a transmis DSU.

Totdată, ambasadorul Israelului în România a transmis că cele două țări sunt legate de o puternică prietenie. În acest sens, ne vor ajuta că trecem cu bine peste această criză.

”România trece printr-o perioadă dificilă. Pacienții infectați cu coronavirus au nevoie de o atenție medicală deosebită și aceste concentratoare de oxigen îi vor ajuta în procesul de vindecare”, a tranmis David Saranga.

”Totodată, la finalul acestei săptămâni va ajunge la București și o echipă de specialiști israelieni în terapie intensivă covid și logistică, pregătiți să meargă oriunde este nevoie în România, pentru a veni în ajutorul personalului medical. Vom continua să sprijinim România, o țară de care ne leagă o prietenie puternică, pentru a depăși acest impas cât mai repede”, a adăugat acesta.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close