Antena 3 CNN Externe Președintele Joe Biden s-a împiedicat și a căzut pe treptele aeronavei Air Force One | VIDEO

Președintele Joe Biden s-a împiedicat și a căzut pe treptele aeronavei Air Force One | VIDEO

Șeful SUA a avut parte de un moment dificil. Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de mai multe ori, în timp ce urca pe treptele aeronavei Air Force One, după cum se poate remarca într-un videoclip devenit viral în cursul zilei de vineri.

Președintele Joe Biden s-a împiedicat și a căzut pe treptele aeronavei Air Force One | VIDEO
Sursa foto: The New York Post
de Maria Zărnescu    |    19 Mar 2021   •   19:41

În imagini se poate remarca cum președintele american își pornește drumul în forță, dar se împiedică de două ori pe la jumătatea scărilor, iar a treia oare cade în genunchi pe trepte.

Președintele SUA s-a ridicat singur și a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Înainte de a se îmbarca spre Georgia, Biden s-a întors și a salutat. Purtătorul de cuvânt de la Casa Albă a sugerat că unul dintre motivele pentru care șeful Statelor Unite s-a împiedicat pe scări ar fi fost vântul puternic de la baza Andrews, scrie Mediafax.

În Atlanta, președintele Statelor Unite și vicepreședintele Kamala Harris urmează să se întâlnească cu membrii comunității asiatice, scrie The New York Post. Evenimentul vine după împușcăturile ce au avut loc în incinta unor saloane de masaj, în cursul zilei de marți. În urma atacului au decedat opt persoane, printre care și șase femei asiatice.

Pentru Joe Biden nu este primul incident ce implică accidentări la genunchi. În noiembrie, șeful SUA a suferit o fractură în timp ce se juca cu unul dintre cățeii săi. La acea dată, Biden a fost nevoit să poarte o proteză ortopedică pentru mai mult timp.

Saloanele de masaj din Georgia, țina unor atacuti armate

În cursul zilei de marți, au avut loc mai multe atacuri armate în saloane de masaj din Georgia. Opt persoane au fost ucise, printre ele aflându-se și șase femei asiatice.

Potrivit poliţiei, patru persoane au fost ucise la un salon de masaj din Acworth, o suburbie la nord de Atlanta. Alte patru victime au murit împuşcate la alte două SPA-uri din oraș.

Oficialii au declarat că un bărbat de 21 de ani a fost arestat și este suspect în toate cele trei atacuri. El a fost identificat drept Robert Aaron Long, 21, din Woodstock, Georgia (foto miniatură).

Într-un discurs de săptămâna trecută, președintele Joe Biden a condamnat "crimele împotriva americanilor asiatici care au fost atacați, hărțuiți, învinovățiți și scoși țapi ispășitori". Șeful SUA și vicepreședintele Kamala Harris urmează să aibă o întâlnire cu membrii comunității din Atlanta.

×
Subiecte în articol: Joe Biden
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close