Antena 3 CNN Externe Malaysia Airlines anunţă că zborul MH370 s-a prăbuşit în ocean. NU EXISTĂ supravieţuitori

Malaysia Airlines anunţă că zborul MH370 s-a prăbuşit în ocean. NU EXISTĂ supravieţuitori

Malaysia Airlines anunţă că zborul MH370 s-a prăbuşit în ocean. NU EXISTĂ supravieţuitori
24 Mar 2014   •   16:17

Compania aeriană malaeziană a anunţat recent că există suficiente motive prin care se confirmă că zborul MH 3370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi nimeni de la bord nu a supravieţuit.

Reprezentanţii companiei Compania aeriană malaeziană a anunţat recent că există suficiente motive prin care se confirmă că zborul MH 3370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi nimeni de la bord nu a supravieţuit.

Reprezentanţii companiei Malaysia Airlines au informat rudele victimelor asupra acestei tragedii.

Premierul malaezian, Najib Razak , a făcut un anunţ prin care îşi exprimă regretul.
"Potrivit noilor date, cu adâncă tristeţe şi durere, trebuie să anunţăm că zborul MH370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, în apropiere de spaţiul aerian australian", a declarat oficialul.

Aparatul de tip Boeing 777-200 a dispărut de pe ecranele radarelor civile în noaptea de 8 martie, decolând din Kuala Lumpur, cu 239 de pasageri la bord, având ca destinaţie oraşul Beijing din China.

Premierul malaezian a spus că anunţul este făcut după ce o companie britanică a efectuat o analiză detaliată a ultimelor date primite cu ajutorul sateliţilor din reţeaua Inmarsat.

Potrivit acestuia, avioane de cercetare chineze şi franceze au observat, luni, câteva bucăţi de metal, care ar putea proveni de la epava avionului dispărut.

Au existat indicii furnizate de radarele militare, relevau că un aparat de zbor neidentificat a efectuat o întoarcere de 360 de grade şi a coborât la o altitudine îngrijorătoare deasupra Ocanului Indian.

 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close