Antena 3 CNN Externe Mărturiile cutremurătoare ale unui om de afaceri cunoscut, din închisoarea spaniolă: „În prima zi, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Mărturiile cutremurătoare ale unui om de afaceri cunoscut, din închisoarea spaniolă: „În prima zi, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte al clubului FC Barcelona, a vorbit despre timpul petrecut în închisoarare, la un an după ce a fost eliberat. Omul de afaceri a stat doi ani în închisoare și a fost achitat de judecătorii spanioli într-un proces în care era acuzat de spălare de bani și crimă organizată.

Mărturiile cutremurătoare ale unui om de afaceri cunoscut, din închisoarea spaniolă: „În prima zi, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Apr 2020   •   16:38

Fostul președinte al FC Barcelona explică într-un nterviu exclusiv pentru Mundo Deportivo câteva dintre experiențele pe care le-a trăit în cele 643 de zile în care a fost lipsit de libertate.

”Îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru pungi de vasilina, m-am îngrijorat puțin. În închisoare, fie mori în interior ca persoană, fie devii mai puternic.”, a spus acesta, potrivit Mundo Deportivo.

Acesta a mai spus că cele mai grele zile au fost cele în care avocatul său venea să îl anunțe că judecătorii i-au refuzat cererile de eliberare.

„A fost de treisprezece ori. În fiecare zi în care avocatul să îmi spună spună că mi s-a refuzat din nou eliberarea, fără o justificare, de treisprezece ori”, a adăugat omul de afaceri.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close