Antena 3 CNN Externe Mecanicul trenului deraiat în Spania era VITEZOMAN! Se lăuda pe Facebook cu performanţele obţinute pe şine

Mecanicul trenului deraiat în Spania era VITEZOMAN! Se lăuda pe Facebook cu performanţele obţinute pe şine

Mecanicul trenului deraiat în Spania era VITEZOMAN! Se lăuda pe Facebook cu performanţele obţinute pe şine
Sursa foto: Foto: YouTube
26 Iul 2013   •   11:47

Francisco Jose Garzon Amo, mecanicul care conducea trenul deraiat în Spania, se dovedeşte a fi un mare vitezoman. El obişnuia să se laude pe reţelele sociale că depăşeşete viteza admisă pe diferite tronsoane de cale ferată şi posta poze care dovedeau acest lucru, transmite cotidianul iberic El Pais.

În luna martie, Amo a postat pe contul său de Facebook fotografii cu vitezometrul de la bordul locomotivei, care indica 200 km/h.
Într-unul dintre comentariile aferente, prietenii săi îl sfătuiesc să meargă mai încet, având în responsabilitate viaţa mai multor oameni. Ca replică, conductorul spune că nu atinsese încă viteza maximă.
În aceleaşi comentarii i se atrage atenţia că dacă ar fi prins de Poliţie (Garda Naţională) i se poate retrage permisul de conducere, iar Amo pare să se amuze de acest aspect:
"Vă imaginaţi cum ar fi, să trec pe lângă ei cu viteza asta, le-aş da radarele peste cap. Ha-ha, o amendă pentru RENFE (companie de transport feroviar) ar fi enormă"

Fotografiile au fost şterse ieri de pe Facebook, la o zi după teribilul accident, care a provocat moartea a peste 80 de persoane şi rănirea altor 140.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close