Antena 3 CNN Externe Militanţi palestinieni împuşcaţi mortal de armata israeliană

Militanţi palestinieni împuşcaţi mortal de armata israeliană

Militanţi palestinieni împuşcaţi mortal de armata israeliană
Sursa foto: Foto:Agerpres/EPA
09 Oct 2015   •   18:40

Armata israeliană a împuşcat mortal cinci militanţi palestinieni, în cursul violenţelor produse vineri la frontiera dintre Israel şi Fâşia Gaza, anunţă surse citate de site-ul YnetNews.com.
   
Militari israelieni au deschis focul spre demonstranţi palestinieni care au încercat să pătrundă violent din Fâşia Gaza în Israel. Cinci palestinieni au murit, iar alţi 20 au fost răniţi.
   
Aproximativ 500 de palestinieni au protestat violent, vineri, la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul, în zona kibbutzului Nahal Oz.
   
Un adolescent israelian a fost înjunghiat de un palestinian, vineri, în Ierusalim, iar un evreu ultraortodox a atacat patru beduini, într-un alt incident, produs în sudul Israelului.
   
Un adolescent ultraortodox în vârstă de 15 ani a fost înjunghiat în zona Shaul Hanavi din Ierusalim, având răni moderate. Agresorul a fost imobilizat de serviciile de securitate israeliene.
   
Într-un incident separat, un evreu ultraortodox a atacat patru beduini, în provincia Dimona, situată în sudul Israelului, în ceea ce pare a fi un incident naţionalist.
 

×
Subiecte în articol: Fasia Gaza armata israeliana Israel
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close