Antena 3 CNN Externe O mamă cu copii, agresați verbal fiindcă nu aveau măștile cu ei: "Sper să muriți cu toții"

O mamă cu copii, agresați verbal fiindcă nu aveau măștile cu ei: "Sper să muriți cu toții"

Scandal uriaș într-un magazin din cauza nepurtării măștii de protecție. O femeie a început să țipe la o mamă cu trei copii și să le adreseze cuvinte deloc prietenoase fiindcă i-a văzut fără mască în magazin.

O mamă cu copii, agresați verbal fiindcă nu aveau măștile cu ei: "Sper să muriți cu toții"
de Claudia Simion    |    04 Aug 2020   •   10:10

"Sper să muriți cu toții fiindcă mă veți ucide", a urlat femeia la familia respectivă, într-un magazin din Gainesville, Florida.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere în magazinul Walmart. Femeia, care a fost văzută împreună cu copiii ei fără mască, a mărturisit că acel incident a făcut-o să plângă, adăugând că nu a renunțat la purtarea măștilor, doar că nu era în plan să viziteze magazinul și de aceea nu le avea la ea.

"Când s-a terminat totul, am plecat și am început să tremur și să plâng pentru că eram atât de supărată", a povestit ea.

"Femeia respectivă îi ataca pe toți oamenii care intrau fără mască și toată lumea o ignora și își vedea de drum, dar nu mi se pare corect să dorească moartea celor care nu aveau mască. Sper că a ajuns acasă și și-a conștientizat gestul care a afectat atâția oameni", a mai povestit victima.

Cum au reacționat reprezentanții magazinului

"Ambasadorii Sănătății vor lucra cu aceia care apar fără masca acoperită pentru a încerca să găsească soluții. Știm că pot exista situații, cum ar fi vârsta sau sănătatea, care nu ajută pe toată lumea să poarte mască. Ambasadorii noștri sunt antrenați pentru aceste excepții pentru a ajuta la reducerea riscului pentru cumpărători și a face procesul mai ușor pentru toți", au spus ei, conform Metro.


 

×
Subiecte în articol: Florida masca protectie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close