Antena 3 CNN Externe Înalt oficial NATO: Rușii pregătesc o ofensivă puternică în primăvară! Putin nu exclude folosirea armei nucleare tactice

Înalt oficial NATO: Rușii pregătesc o ofensivă puternică în primăvară! Putin nu exclude folosirea armei nucleare tactice

Un înalt oficial NATO susține că războiul din Ucraina va continua și în 2023 și că în primăvară va urma o ofensivă puternică din partea Rusiei.

Înalt oficial NATO: Rușii pregătesc o ofensivă puternică în primăvară! Putin nu exclude folosirea armei nucleare tactice
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    22 Noi 2022   •   11:54

Potrivit surselor Antena 3 CNN, în următoarele 8-10 săptămâni, rușii se vor consolida, se vor regrupa, urmând ca în primăvară să aibă loc o ofensivă puternică din partea acestora.  

Totodată, Vladimir Putin nu va ceda și nu va renunța la scopul inițial de a cuceri tot teritoriul, susține sursa citată. Acesta este și motivul pentru care războiul va continua și în 2023. 

Mai mult decât atât, oficialul NATO a declarat că nu se exclude folosirea armei nucleare tactice, însă, în acest moment, nu există semnale că s-ar pregăti așa ceva.

În ceea ce privește refugiații, ucrainenii vor continua să își părăsească țara, însă numărul acestora nu va fi foarte mare.  

×
Subiecte în articol: NATO Război Ucraina Rusia Vladimir Putin
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close