Antena 3 CNN Externe Patru hoţi români au furat bijuterii de 1,6 milioane de dolari în oraşul american Houston

Patru hoţi români au furat bijuterii de 1,6 milioane de dolari în oraşul american Houston

Patru hoţi români au furat bijuterii de 1,6 milioane de dolari în oraşul american Houston
Sursa foto: Foto: topjewelrystores.blogspot.com
de N.B.    |    30 Sep 2011   •   21:36

Americanii fac şi ei cunoştinţă cu hoţii noştri. Patru români au dat lovitura vieţii lor în Houston. Au reuşit să fure bijuterii în valoare de peste un milion şi jumătate de euro, chiar de sub ochii vânzătorilor. Patronul magazinului este în stare de şoc.

Tâlharii sunt de negăsit, deşi au fost identificaţi de poliţişti. Sunt patru membri ai unui clan mafiot din Craiova. Clanul Miclescu îngrozea Craiova în urmă cu câţiva ani. Disputele cu familiile rivale se încheiau, mai tot timpul, cu ciocniri sângeroase.

Acum, românii şi-au făcut un renume şi peste ocean. Unul dintre cele mai recente jafuri ale lor a ajuns pe prima pagină a ziarelor din oraşul american Houston.

Doi dintre cei patru au folosit un bebeluş pentru a distrage atenţia vânzătorilor, în timp ce ceilalţi doi s-au strecurat pe sub tejghea şi au sustras bijuterii din seif.

Între timp, vânzătorii priveau, distraşi, cum românii îşi pasau un bebeluş de la unul la altul. Camerele de supraveghere au surprins scena. Dar surprizele nu se terminau aici. Patronul magazinului vecin a observat un alt detaliu.

De când a fost jefuit, patronul magazinului de bijuterii suferă de depresie gravă. Bărbatul, imigrant indian, îşi deschisese afacerea de doar câteva zile. Cei patru români care i-au făcut paguba de 1,6 milioane de dolari au fost printre primii lui clienţi.

 

×
Subiecte în articol: hoti romani Houston Craiova
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close