Antena 3 CNN Externe Poziţii sexuale din Kama Sutra, învăţate la şcoala de prostituţie. Cine merge la cursuri are loc de muncă garantat

Poziţii sexuale din Kama Sutra, învăţate la şcoala de prostituţie. Cine merge la cursuri are loc de muncă garantat

Poziţii sexuale din Kama Sutra, învăţate la şcoala de prostituţie. Cine merge la cursuri are loc de muncă garantat
Sursa foto: Foto: probleme sex
de S.T.    |    19 Sep 2012   •   11:47

O firmă din Valencia, Spania, care oferă cursuri profesionale de prostituţie cu „loc de muncă garantat la absolvire”, a fost dată în judecată de o parte dintre locuitori, dar va putea să îşi continue activitatea după ce a câştigat un prim proces.

Contra sumei de 100 de euro, "şcoala de prostituţie" oferă lecţii de sex timp de o săptămână, aproximativ câte două ore în fiecare zi.

”Elevii” sunt învăţaţi istoria celei mai vechi profesii din lume, cum să folosescă jucăriile erotice, dar şi poziţii sexuale din Kama Sutra, scrie Daily Mail.

"Şcoala de prostituţie" a început, în luna mai a acestui an, să îşi promoveze cursurile cu ajutorul unor afişe care au împânzit campusul universitar din Valencia. La câteva săptămâni de la începerea promovării acestei afaceri, autorităţile din acest oraş spaniol au intentat un proces conducerii firmei.

Locuitorii au avut intenţia de a închide afacerea, pe motiv că este ilegal să promovezi o şcoală unde se învaţă despre prostituţie, dar decizia judecătorilor nu a fost pe placul lor.

Marţi a avut loc primul termen în acest caz, iar procurorii au spus că nu există nicio dovadă cu privire la vreun delict, mai ales că aceste „cursuri” sunt interzise minorilor.

Decizia luată a atras şi mai multe critici din partea localnicilor, mai ales că acest oraş este unul predominant catolic, religie care condamnă prostituţia.

În ciuda numeroaselor critici, firma valenciana a invadat campusul universitar al oraşului cu afişe, adăugând că va face această industrie mai sigură. Totodată, reprezentanţii „şcolii de prostituţie” dau asigurări că angajatele care au absolvit cursurile aceste şcoli nu vor ieşi din limitele legii.

Până acum s-au înscris 95 de persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani.

Reprezentanţii firmei au mai precizat că persoanele care vor absolvi aceste cursuri vor primi prima ofertă de muncă: să devină dascăl în această "şcoală", unde pot ajuta la cursurile...practice.

×
Subiecte în articol: Valencia Spania proces
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close