Antena 3 CNN Externe Regulile de intrare în Cipru, înăsprite. Se cer două teste PCR, inclusiv vaccinaților

Regulile de intrare în Cipru, înăsprite. Se cer două teste PCR, inclusiv vaccinaților

Regulile de intrare în Cipru au fost înăsprite. Cei ce vor să treacă granița țării trebuie să prezinte două teste COVID-19 cu rezultat negativ, chiar și persoanele vaccinate.

Regulile de intrare în Cipru, înăsprite. Se cer două teste PCR, inclusiv vaccinaților
Sursa foto: Getty Images/ Spencer Platt
de Cerasela Stafie    |    04 Ian 2022   •   15:53

În perioada 4-15 ianuarie, toți cei care sosesc în Republica Cipru, trebuie să prezinte un test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de plecare. Pasagerii erau deja obligați să facă un test PCR la aeroport la sosire, pe propria cheltuială.

Tot în acest interval de timp vor intra in vigoare și alte restricții. Companiile trebuie să se asigure că 40% din personalul lor lucrează de la distanță, de două ori mai mult decât cifra actuală, în timp ce localurile pot avea doar clienți așezați, care nu au voie să danseze, scrie France24.

Accesul în cluburile de noapte, la locurile de divertisment și la nunți se va face prin prezentarea unui test COVID-19 negativ efectuat în ultimele 24 de ore. Oamenii care au făcut doza booster sunt scutiți de această măsură.

Toate vizitele la spital au fost interzise, ​​iar stadioanele sunt limitate la 50% din capacitate, în scădere de la 75%.

Purtarea măștii este obligatorie pentru toată persoanele cu vârsta de șase ani și peste în zonele publice exterioare și interioare.

Angajații care au două doze de vaccin sunt nevoiți să facă teste săptămânal, iar persoanelor nevaccinate li se interzice accesul în localuri și cluburi de noapte.

×
Subiecte în articol: Cipru conditii intrare teste PCR
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close